Indholdsfortegnelse:

Nina Dobrevs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Nina Dobrevs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Nina Dobrevs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Nina Dobrevs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: 'Beba ou Conte' com Nina Dobrev e Julianne Hough 2024, Kan
Anonim

Nina Dobrevs nettoværdi er $6 millioner

Nina Dobrev Wiki Biografi

Nina Dobrev i en canadisk-bulgarsk model, skuespillerinde og sangerinde, der estimerede en nettoværdi på 6 millioner dollars. Nina blev født den 9. januar i 1989 i Sofia, Bulgarien, og da hun kun var to år gammel, flyttede Nina med hele familien til Canada. Hendes mor, Mihaela Dobreva er kunstner, og Konstantin Dobrev er Ninas far, en computerspecialist. Mens Nina gik i folkeskolen, var hun allerede involveret i kunst, hun startede i jazzklasser, gik i ballet og var danser i rytmisk gymnastik. Senere gik ung kunstner på Ryerson University, som ligger i Toronto, og hun valgte sociologi, men i 2008 forlod hun disse studier for sin skuespilkarriere, så Nina lavede skuespilkurser i det samme Toronto, på Armstrong Acting Studio.

Nina Dobrevs nettoværdi $6 millioner

Nina Dobrev startede som model, og senere optrådte hun i nogle reklamer, hvad der langsomt skubbede hende til filmindustrien. I 2006 debuterede Nina Dobrev i en film kaldet Away From Her, og lige efter fik hun sin enorme berømmelse med optræden som Mia Jones-rolle på Degrassi: The Next Generation. Hun spiller en enlig mor, som er teenager. Fra dette show fik hun stor synlighed, da Nina castede der på 52 afsnit, fra sjette til niende sæson. Nina Dobrev, fik langsomt travlt med sin skuespillerkarriere, så modelarbejdet vendte sig lidt til bagplanen, men værd at nævne, at modelarbejde gav hende en stor løn og gode opgaver. Nina optrådte i film, tv-shows som Never Cry Werewolf, Fugitive Pieces, Too Young to Marry, The Roommate, Eleventh Hour, Family Guy, The Border. Denne, ikke korte liste over film, viser, hvor rig Nina Dobrev er, som også er blevet set ikke en eneste gang, mens hun shoppede og valgte nogle kjoler. I 2007 blev hun også set i musikklippet lavet af Wade Allain-Marcus & David Baum i You Got That Light, og endnu mere spillede Nina i en MTV-film med navnet The American Mall. En stor kommerciel succes fik en erotisk thriller, hvor Nina også deltog i Chloe, i 2011 optræder hun i rollen som Candace i filmen The Perks of Being a Wallflower. I 2012 optrådte Nina i Funny or Die, i en musikvideo kaldet SPF og denne gang med Nick Braun. Den bulgarsk-canadiske skuespillerinde Nina Dobrev, som har en nettoværdi på 6 millioner dollars, spiller i øjeblikket som Katherine Pierce og Elena Gilbert på The Vampire Diaries, et amerikansk tv-teen-drama, hvor hun mødte en medstjerne, Ian Somerhalder, som også var De arbejdede på det samme show og blev et par og datede fra 2011 til maj 2013.

Nina Dobrev arbejdede for velgørenhed, hun handlede faktisk sammen med PUMA for at støtte Project Pink, og alle tjente penge fra dette projekt ville gå til donation til velgørenhedsgruppen. Berømt bulgarsk-canadisk skuespillerinde var også medvært sammen med Joe Jonas for en virksomhed We Day, hovedideen er at støtte unge mennesker, hjælpe dem i deres beslutninger og opnå, hvordan gøre en forskel.

Anbefalede: