Indholdsfortegnelse:

Hrithik Roshans nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Hrithik Roshans nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Hrithik Roshans nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Hrithik Roshans nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Kaabil 2017 full movie hd | Hrithik Roshan | Yami Gautum @Anis Qureshi 2024, Kan
Anonim

Hrithik Roshans nettoværdi er $275 millioner

Hrithik Roshan Wiki Biografi

Den indiske stjerne supplerer sin indtjening fra musik, som sanger og scenekunstner. Han startede i 2010 som playback-sanger i sin film "Kites", og har siden udgivet adskillige albums, hvoraf nogle indeholder soundtracks fra hans film.

Udover filmindustrien har han også været involveret i populære tv-projekter: han havde en værdsat optræden i komedien "Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah", og han var en af dommerne i showet "Just Dance", som kilder vurderer. at han blev betalt omkring $270.000 pr. episode.

I 2013 lancerede skuespilleren sit eget afslappede tøjmærke HRX, hvis omsætning i de første to år var tæt på 5 millioner dollars. Alle disse aktiviteter har tilføjet værdi til Hrithiks nettoværdi.

I sit personlige liv var Hrithik Roshan gift med Suzanne Roshan fra 2000 til 2014 og har 2 børn. Mediet har skrevet, at skilsmissen kostede ham og hans familie mere end 60 millioner dollars, ikke nok til faktisk at påvirke familiens økonomi, da Hrithik Roshan kommer fra en rig familie, hvis goder er spredt over hele verden og vurderes til omkring 800 dollars. millioner i alt.

Anbefalede: