Indholdsfortegnelse:

Michael Schumacher Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Michael Schumacher Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Michael Schumacher Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Michael Schumacher Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Michael Schumacher Takes Final "Pole Position" | 2012 Monaco Grand Prix 2024, April
Anonim

Michael Schumachers nettoværdi er $800 millioner

Michael Schumacher Wiki Biografi

Michael Schumacher er en berømt tysk racerkører, såvel som en stemmeskuespiller. Gennem årene har Michael Schumacher etableret sig som en af de mest populære og succesrige racerkørere gennem tiden. En vinder af Laureu World Sportsman of the Year, Michael Schumacher har arbejdet med "Formel 1"-hold som "Jordan Grand Prix", "Scuderia Ferrari" og "Mercedes-Benz". I 2012 nåede Schumachers årsløn med "Mercedes" op på 30 millioner dollars, mens den året efter udgjorde 19,6 millioner dollars. Schumacher fik sin racerdebut i 1991, da han deltog i det belgiske Grand Prix-event, og han afsluttede sin karriere i 2012, da han kørte for sidste gang i det brasilianske Grand Prix. Blandt Schumachers mange bedrifter er Formel 1 verdensmesterskabet, som han vandt 7 gange, World Sportscar Championship, samt titlen som Laureu World Sportsman of the Year, som han vandt i 2002 og 2004. Schumachers bidrag til sporten har også været belønnet med en guldmedalje for motorsport, samt Prince of Asturias Award. Til hans ære blev flere sving på en af racerbanerne omdøbt til "Schumacher S".

Michael Schumacher nettoværdi $800 millioner

I 2008 fungerede Michael Schumacher også som ambassadør for EM i fodbold, en titel han fik af det schweiziske fodboldforbund. I løbet af sin karriere blev Michael Schumacher udsat for flere alvorlige kollisioner på banen, én gang i 1994 og anden gang i 1997, hvilket havde en enorm effekt på verdensmesterskabet. For nylig led Schumacher i 2013 en skade i en skiulykke, som alvorligt påvirkede hans helbred. Schumacher fik en hjerneskade og måtte tilbringe et halvt år i barbiturat-induceret koma. Schumacher blev udskrevet fra hospitalet i 2014 og gennemgik behandling i sit eget hjem. En berømt tidligere racerkører, hvor rig er Michael Schumacher? Ifølge kilder beløber Michael Schumachers årsløn sig til 50 millioner dollars, mens Schumachers nettoformue anslås til 800 millioner dollars. Uden tvivl har Michael Schumacher akkumuleret det meste af sin nettoværdi og rigdom på grund af sin racerkarriere.

Michael Schumacher blev født i 1969 i Hurth, Vesttyskland. Fra sin barndom var Schumacher interesseret i at køre forskellige biler, især pedalkarts. Schumachers lyst til at køre, resulterede i, at han fik kørekort, da han var 12 år. Kort efter deltog han i det tyske juniorkartmesterskab, som han vandt i 1985 og 1987. Schumacher droppede ud af gymnasiet for at blive mekaniker og besluttede senere at deltage i Formel Ford-begivenheden. Kort efter det sluttede Schumacher sig til Formel 3-racing og udmærkede sig i mange racerkonkurrencer, enten at vinde dem eller blive nummer to. Michael Schumachers karriere i Formel 1 startede i 1991, da han havde sit debutløb under den belgiske Grand Prix-begivenhed. I årenes løb fik Schumacher tilnavnet "Rain King" på grund af hans evner til at præstere usædvanligt godt under regnvejr og våde forhold. En berømt racerkører, Michael Schumacher, trak sig officielt tilbage fra Formel 1 i 2012.

Anbefalede: