Indholdsfortegnelse:

Lance Henriksen Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Lance Henriksen Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Lance Henriksen Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Lance Henriksen Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: West of Hell (2018) | Full Movie | Tony Todd | Michael Eklund | Lance Henriksen 2024, Kan
Anonim

Lance James Henriksens nettoværdi er $26 millioner

Lance James Henriksen Wiki Biografi

Lance Henriksen blev født den 5. maj 1940 i New York City, USA, og er en skuespiller og kunstner, nok bedst kendt for sine roller som biskop i Alien-filmserien og som detektiv Frank Black i tv-serien "Millennium" (1996-1999). Den tre gange Golden Globe-nominerede skuespiller har nu over 200 kreditter på skærmen i løbet af en karriere, der begyndte i 1961.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Lance Henriksen er i slutningen af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Henriksens nettoformue er så høj som 26 millioner dollars, tjent gennem hans succesfulde skuespillerkarriere, hvortil han også har udgivet en bog, og er en dygtig keramisk kunstner, som har forbedret hans formue.

Lance Henriksen nettoværdi $26 millioner

Lance Henriksens norske far arbejdede som sømand, og hans amerikanske mor Margueritte Werner arbejdede som servitrice, model og skuespillerinde. Han blev opdraget af sin mor, efter at hans forældre blev skilt, da han var to år gammel og havde en ret turbulent barndom. Fra 1955 til 1958 gjorde Henriksen tjeneste i den amerikanske flåde og opnåede rang som underofficer i tredje klasse.

Selvom han debuterede i 1961 i Delbert Manns "The Outsider", måtte Henriksen vente til 1972 med at få sin næste rolle i "It Ain't Easy". I mellemtiden dimitterede han fra det prestigefyldte Actors Studio og optrådte senere i Sidney Lumets Oscar-vindende drama kaldet "Dog Day Afternoon" (1975) med Al Pacino i hovedrollen. I 1976 spillede han i "The Next Man" sammen med Sean Connery, og begyndte derefter at optræde hyppigt i sci-fi og gyserfilm som Steven Spielbergs "Close Encounters of the Third Kind" (1977). I slutningen af 70'erne havde Henriksen haft roller i "Damien: Omen II" og "The Visitor" (1979). Hans nettoformue var nu veletableret.

I 1981 spillede Lance i Sidney Lumets Oscar-nominerede "Prince of the City", og to år senere i Mike Newells Golden Globe-nominerede "Blood Feud". Han fortsatte med Philip Kaufmans Oscar-vindende historiedrama kaldet "The Right Stuff" (1983) med Sam Shepard, Scott Glenn, Ed Harris og Dennis Quaid i hovedrollerne, og i 1984 spillede Lance detektiv Hal Vukovich i James Camerons "Terminator" med Arnold Schwarzenegger. Et år senere havde han en rolle i Richard Marquands thriller "Jagged Edge" (1985) sammen med Jeff Bridges, Glenn Close og Peter Coyote. Henriksen slog sig sammen med Cameron igen i den Oscar-vindende sci-fi-gyser "Aliens" (1986) med Sigourney Weaver i hovedrollen, som indtjente over 130 millioner dollars ved billetkontoret, og dens kommercielle succes hjalp Henriksen med at øge sin nettoformue markant.

I slutningen af 80'erne havde Henriksen medvirket i Kathryn Bigelows "Near Dark" (1987), medvirket i "Pumpkinhead" (1987) og i "Johnny Handsome" (1989) med Mickey Rourke. Han startede 90'erne med en hovedrolle i tilpasningen af Edgar Allan Poes "The Pit and the Pendulum" (1991). I 1992 spillede Lance Bishop II i David Finchers "Alien 3" og i "Jennifer 8" med Andy Garcia og Uma Thurman. Han havde derefter en rolle som Emil Fouchon i John Woos "Hard Target" (1993) med Jean-Claude Van Damme i hovedrollen, og har udtalt, at denne film er en af hans favoritter. Lance havde meget travlt i midten af 90'erne og spillede normalt "bad guys", som det var tilfældet i "No Escape" (1994) med Ray Liotta, og i Sam Raimis "The Quick and the Dead" (1995) med Sharon Stone i hovedrollen, Gene Hackman og Russell Crowe. Også i 1995 spillede Henriksen i Jim Jarmuschs "Dead Man" med Johnny Depp, og i Victor Salvas "Powder".

Fra 1996 til 1999 spillede Lance Frank Black i 67 afsnit af Chris Carters "Millennium", en del, der genererede flere penge til hans bankkonto. I slutningen af 90'erne havde han portrætteret præsident Abraham Lincoln i den Primetime Emmy-nominerede biografi kaldet "The Day Lincoln Was Shot" (1998).

Selvom hans popularitet toppede i 90'erne, fortsatte Henriksen med at være en regulær i det nye årtusinde, men optrådte ofte i lavbudget uafhængige film. Han spillede i Paul W. S. Andersons "AVP: Alien vs. Predator" (2004), filmen, der nåede at samle over 170 millioner dollars, og hjalp Henriksen med at forbedre sin rigdom betydeligt. I 2008 havde han en mindre rolle i Ed Harris' "Appaloosa" med Ed Harris, Viggo Mortensen og Jeremy Irons i hovedrollerne.

I 2013 spillede han sammen med Ed Harris og David Duchovny i "Phantom", og senere i komedie-gyseren "Stung" (2015). Senest havde Henriksen bemærkelsesværdige roller i "Lake Eerie" (2016), "Gehenna: Where Death Lives" (2016) og "Cut to the Chase" (2016). Han optager i øjeblikket flere film, som udkommer i 2017.

Henriksen har også udgivet sin selvbiografi kaldet "Not Bad for a Human - The Life and Films of Lance Henriksen" i 2011, og en tegneserie med titlen "To Hell You Ride" i 2012, hvis salg også øgede hans nettoformue.

Med hensyn til sit personlige liv var Lance Henriksen gift med Mary Jane Evans fra 1985 til 1988 og har en datter med hende. Hans anden kone var Jane Pollack fra 1995 til 2006, og han har også en datter med hende. Hans største hobby er keramik, og han er stor fan af Eminems musik. Lance bor i øjeblikket i Santa Clarita, Californien.

Anbefalede: