Indholdsfortegnelse:

Jose Baez nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jose Baez nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jose Baez nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jose Baez nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Jose Baez proposing to current girlfriend on Sally Jesse Raphael Show part 2 2024, Kan
Anonim

Jose Baez nettoværdi er $5 millioner

Jose Baez Wiki Biografi

Jose Angel Baez blev født den 17. oktober 1968 på Manhattan, New York City, USA, af Puerto Ricansk afstamning og er en advokat med speciale i kriminelt forsvar. Han er bedst kendt af verden for med succes at lede forsvaret for Casey Anthonys sag i 2011, som blev anklaget for drabet på sin to-årige datter Caylee Marie Anthony.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Jose Baez er i slutningen af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Joses nettoværdi er så høj som 5 millioner dollars, et beløb tjent gennem hans succesrige karriere som advokat.

Jose Baez nettoværdi $5 millioner

Selvom han er født på Manhattan, voksede Jose op i The Bronx, New York City og også i det sydlige Florida, hvor han boede sammen med sin mor og tre søstre. Han gik på Homestead High School, men blev ikke immatrikuleret, da han forlod skolen, da han var 17 år gammel. Han blev far og blev gift, ikke desto mindre fik han senere sit GED-diplom og besluttede at slutte sig til den amerikanske flåde i 1986. I de næste tre år blev Jose udnævnt til NATO i Norfolk, Virginia, hvor han blev uddannet til at blive en efterretningsagent, mens han har en tophemmelig sikkerhedsgodkendelse.

Efter sin afskedigelse i 1989, indskrev Jose på Miami-Dade Community College, men flyttede senere til Florida State University, hvorfra han dimitterede med en BA-grad og fortsatte sin uddannelse ved St. Thomas University School of Law, hvor han modtog sin Juris Doctor-grad i 1997. Efter sin eksamen forsøgte Jose at tage den statslige advokateksamen, men blev afvist på grund af sin økonomiske status. Han fandt dog et job som praktikant på Miami Dade Public Defender's kontor. Seks år senere blev han optaget i baren, da hans økonomiske situation blev bedre.

Efter at han modtog sin licens, fokuserede Jose på straffesager og har siden da arbejdet på sager som Elvira Garcia, der blev anklaget for at kidnappe et barn, som hun tidligere havde adopteret som sit eget; takket være sine evner blev Elvira befriet for alle anklager. Hans næste sag var Nilton Diaz; Nilton blev anklaget for drabet på det to-årige barnebarn af Wilfredo Vazquez, verdensmester i boksning, og på grund af det var medierne 100 % til stede ved retssagen, og Nilton blev også frikendt. Siden har han været involveret i mere end 45 nævningesager, som omfatter fem mordsager, hvor ingen af hans tiltalte blev dømt for første grads mord.

Hans mest populære arbejde var sagen om Casey Anthony, hvor moderen blev anklaget for at have dræbt sin egen to-årige datter. Hun blev løsladt fra fængslet den 17. juli 2011 efter at have tilbragt tre år bag tremmer for at have givet falske oplysninger til politibetjente. Hendes datters skeletrester blev fundet i et skovområde nær familiens hjem, pakket ind i et tæppe i en skraldespand. Ifølge forsvarsbeviser bortskaffede barnets bedsteforælder George Anthony hendes lig, efter at barnet druknede i familiens swimmingpool. Casey alene var bange for at tilstå, da hendes far havde været voldelig mod hende i hendes barndom, og lige siden da var hun bange for ham.

Efter at retssagen var afsluttet, sagde Jose, at der ikke var nogen vindere i denne sag, da pigen var død, og hendes mor var falsk anklaget. Jose samarbejdede med sportsjournalisten og forfatteren Peter Golenbock om at skrive "Presumed Guilty" (2012), om Casey Anthony Case, og på ingen tid blev bogen en bestseller, hvilket også øgede hans nettoværdi med stor margin.

Andre af Joses sager omfattede George Zimmerman, der blev anklaget for at have dræbt Traywon Martin, en 17-årig afroamerikansk gymnasieelev, og takket være Jose blev George renset for alle anklager, da det amerikanske justitsministerium udtalte, at der ikke var nok beviser til en føderal retsforfølgelse af hadforbrydelser.

Senest begyndte han at arbejde sammen med Aaron Hernandez i et forsøg på at appellere sin dom for at have myrdet Odin Lloyd.

Med hensyn til hans personlige liv er Jose gift med Lorena, og de har et barn. Han kan godt lide at rejse, når han ikke arbejder.

Anbefalede: