Indholdsfortegnelse:

Jesse Jacksons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jesse Jacksons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jesse Jacksons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jesse Jacksons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Jesse Jackson: Mother apologized for my birth 2024, Kan
Anonim

Jesse Jacksons nettoværdi er $10 millioner

Jesse Jackson Wiki Biografi

Jesse Louis Burns, Sr. blev født den 8thoktober 1941, i Greenville, South Carolina USA. Han er en baptistminister og politiker, som tjente sin berømmelse gennem sin borgerrettighedsaktivisme og sit præsidentkandidatur i 1984 og 1988. Han havde også været en amerikansk skyggesenator for District of Columbia i perioden fra 1991 til 1997.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Jesse Jackson er? Ifølge kilder anslås det, at Jesse Jacksons samlede nettoværdi er $10 millioner, et beløb tjent gennem hans politiske engagement og hans organisation "Rainbow Push". Gennem mange år er han blevet national talsmand for afroamerikanere, hvilken autoritativ position toppede i 2000, da han blev tildelt præsidentens frihedsmedalje.

Jesse Jacksons nettoværdi på 10 millioner dollars

Jesses biologiske far er Noah Louis Robinson, som var nabo til Jesses mor, 16-årige Helen Burns; Noah var gift og i begyndelsen af 30'erne. Efter Jesses fødsel giftede Helen sig dog med Charles Henry Jackson, som senere adopterede Jesse og gav ham sit efternavn, Jackson.

Jesse blev uddannet på Sterling High School i Greenville, hvor hans politiske færdigheder først blev udstillet, da han var klassepræsident. Han udmærkede sig også i forskellige sportsgrene, som gav ham et fodboldstipendium til University of Illinois. Men han flyttede til North Carolina A&T University i Greensboro, hvorfra han dimitterede med en grad i psykologi og derefter gik på det teologiske seminar i Chicago.

Jesse Jacksons karriere som borgerrettighedsaktivist begyndte, mens han var studerende. Han blev valgt til at være formand for studenterforeningen og kæmpede mod adskillelseslovene, som dengang var repræsenteret i teatre, biblioteker og restauranter. Selvom han droppede ud, før han fik sin kandidatgrad, blev han ordineret som minister i 1968.

Grunden til, at Jesse droppede ud af teologistudierne, var, at han ønskede at forfølge sin karriere som borgerrettighedsaktivist videre. Han begyndte at arbejde sammen med Martin Luther King og fik et navn for sig selv som aktivist for afroamerikanere. I 1971 startede han sin egen organisation - "People United to Save Humanity" (PUSH). Hans engagement i borgerrettighedsaktivisme begyndte langsomt at styre mod mainstream-politik, hvilket kulminerede i 1984 med hans kandidatur til præsident for USA, og med Jacksons anden organisation, "Rainbow Coalition", som havde en primær rolle at agere i politik. Men hans kandidatur var ikke vellykket. Jackson gentog sit kandidatur i 1988, men resultatet var det samme.

Jacksons karriere som borgerrettighedsaktivist havde dog taget fart. Jackson var nu i stand til at agere på international skala; i 1983 rejste han til Syrien for at sikre løsladelsen af en tilfangetagne amerikansk pilot. Jackson havde også indflydelse i Irak, mere præcist, på Golfkrigen; i 1997 bønfaldt han Saddam Hussein om løsladelse af de udenlandske nationalister, som blev betragtet som det "menneskelige skjold".

Jesses indflydelse strakte sig også gennem 2000'erne. I 2003 var han en fortaler mod invasionen af Irak, deltog i Hyde Park-demonstrationer og talte foran, som det senere blev anslået, over en million mennesker. Hans berømmelse og nettoværdi voksede i årenes løb og voksede lidt efter lidt med alle hans succesfulde forehavender.

Samlet set er hans karriere ret vellykket, da det at ændre andres mening betyder, at Jackson er blevet belønnet med adskillige priser for sin indflydelse, herunder "Jefferson Award or Greatest Public Service Benefiting the Disadvantage" i 1979, "American Whig-Cliosophic Society's James Madison Award for Distinguished Public Service” i 1991, I 2008 blev Jackson overrakt et æresstipendium fra Edge Hill University og mange andre, som i høj grad har påvirket hans samlede nettoværdi.

Med hensyn til hans personlige liv og andre interesser er hans politiske karriere også værd at nævne. Bortset fra sine præsidentkandidaturer var han skyggesenator for District of Columbia i seks år, fra 1991 til 1997, hvilket også tilføjede et pænt beløb til hans nettoværdi.

Jackson er også blevet anerkendt som en Mason: I 1987 blev Jackson udråbt til Master Mason on Sight.

Jesse har været gift med Jacqueline Brown siden 1962, med hvem han har fem børn. I 2001 blev det dog afsløret, at Jackson har endnu et barn, en datter med Karin Stanford, født i 1999. Denne begivenhed fik Jackson til at træde ud af aktivismen i en kort periode, og som følge af denne indiskretion har Jackson fra 2001 har betalt $4000 om måneden for børnebidrag.

Anbefalede: