Indholdsfortegnelse:

Boo Weekleys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Boo Weekleys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Boo Weekleys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Boo Weekleys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Boo Weekley,rough,18th 2024, Kan
Anonim

Thomas Brent Weekleys nettoværdi er $4 millioner

Thomas Brent Weekley Wiki Biografi

Thomas Brent "Boo" Weekley blev født den 23. juli 1973 i Milton, Florida, USA, og er en professionel golfspiller, der i øjeblikket spiller på PGA Tour. Weekley har hidtil noteret fire pro-sejre og spillet på European Tour, før han kom til PGA i 2002. Hans karriere startede i 1997.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Boo Weekley er i midten af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Weekleys nettoværdi er så høj som $4 millioner, tjent gennem hans karriere som professionel golfspiller.

Boo Weekleys nettoværdi $4 millioner

Boo Weekley voksede op i Florida og studerede græsplænevidenskab på Abraham Baldwin Agricultural College, men droppede ud et år senere efter at have været mislykket i skolen og vendte hjem. Der arbejdede Weekley som hydroblaster på Monsanto kemiske fabrik i Pensacola, Florida, og fungerede som renser af de store ammoniaktanke.

Efter at have spillet golf, mens han var på college, blev Weekley professionel i 1997 og debuterede på Developmental Players Tour i Atlanta, Georgia. Han konkurrerede på mini-tours indtil 2002, hvor han deltog i PGA Tour. Efter at have nået cuttet i kun fire ud af 24 begivenheder i 2002, mistede Boo sit kort og tilbragte noget tid på Nationwide Tour, fra 2003 til 2006, da han igen kvalificerede sig til PGA. Weekley var i en fin form i løbet af 2007 og formåede at sikre sig to top ti-placeringer før sin første sejr ved Verizon Heritage-turneringen i april 2007, hvilket hævede ham til 55. position på den officielle verdensgolfrangliste, hvilket hjalp med at øge hans nettoværdi. Senere på året kom Boo ind i top 50 og repræsenterede USA ved 2007 Omega Mission Hills World Cup, med sin ven Heath Slocum, der sluttede på andenpladsen.

Weekley forsvarede sin krone ved Verizon Heritage i 2008, efter at han endte foran Aaron Baddeley og Anthony Kim, og denne anden PGA-sejr lancerede ham i top 25 på ranglisten, hvilket også øgede hans nettoværdi, og så ham udvalgt til 2008 Ryder Cup hold. Han formåede dog ikke at notere endnu en sejr indtil 2013, og triumferede ved Crowne Plaza Invitational på Colonial i Fort Worth, Texas, hans seneste PGA-sejr indtil videre.

Med hensyn til hans personlige liv er Boo Weekley gift med Karyn Weekley, som han har et barn med, og de bor i øjeblikket i Jay, Florida. Han er en ivrig jæger, fisker og fik sit kaldenavn efter Yogi Bears sidemand - Boo Boo Bear.

Anbefalede: