Indholdsfortegnelse:

Donna Douglas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Donna Douglas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Donna Douglas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Donna Douglas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: 'அவரும் நானும்’ - துர்கா ஸ்டாலின் - Open Talk | Kumudam | குமுதம் 2024, Kan
Anonim

Donna Douglas nettoværdi er $500.000

Donna Douglas Wiki Biografi

Doris Smith blev født den 26. september 1932 i Pride, Louisiana, USA. Bedre kendt som Donna Douglas, hun var en sanger og skuespillerinde, måske bedst kendt for at portrættere rollen som Ellie-May Clampett i 1960'ernes tv-show kaldet "The Beverly Hillbillies". Ud over dette var Douglas kendt for at være forfatter og inspirerende foredragsholder. I løbet af sin karriere blev Donna nomineret til og vandt TV Land Award og Golden Globe Award. Hun anses for at være en af de mest succesrige og talentfulde skuespillerinder, der opnåede meget og havde sat et godt eksempel for andre kunstnere. Desværre døde hun i 2015.

Så hvor rig var Donna Douglas? Det anslås, at Donnas nettoværdi var $500.000. Hovedkilden til denne sum penge var hendes optrædener i forskellige tv-shows og film. Hvad mere er, Donnas karriere som sanger tilføjede også hendes nettoværdi. Hendes karriere var virkelig ekstraordinær, og det kunne virke underligt, at hendes nettoformue ikke var så høj, men da hun blev ældre, var hun ikke i stand til at arbejde så meget som før.

Donna Douglas nettoværdi $500.000

I begyndelsen af sin karriere optrådte Donna i forskellige tv-reklamer, og på denne måde blev hun bemærket af producenterne af forskellige tv-shows. I 1957 optrådte Donna i "The Perry Como Show" og senere i "The Steve Allen Show". Dette var tidspunktet, hvor Donnas nettoværdi begyndte at vokse. I 1959 modtog Donna en rolle i filmen kaldet "Career", hvor hun havde mulighed for at arbejde med Dean Martin, Tony Franciosa, Carolyn Jones, Shirley MacLaine og andre. I 1961 optrådte Donna i en anden film med titlen "Lover Come Back". Disse optrædener tilføjede meget til Donna Douglas' nettoværdi. Et år senere modtog hun en invitation til at optræde i et af de mest berømte shows fra perioden kaldet "The Beverly Hillbillies". Under tilblivelsen af dette show mødte Donna sådanne skuespillere som Buddy Ebsen, Nancy Kulp, Irene Ryan, Raymone Bailey og andre. Showet blev hurtigt hovedkilden til Donnas nettoværdi.

På trods af den succes Donna havde som skuespillerinde, besluttede hun sig efter nogen tid for at fokusere på andre projekter i stedet for skuespil. Hun begyndte at deltage i kirkelige begivenheder og blev en inspirerende foredragsholder. Hvad mere er, udgav hun sådanne bøger som "Southern Favorites with a Taste of Hollywood", "Donna's Critters & Kids: Children's Stories with a Bible Touch" og "Miss Donna's Mulberry Acres Farm". Disse bøger bidrog også til Donnas nettoværdi.

Douglas var som nævnt også kendt som sangerinde, og hun udgav flere albums: "Here Comes the Critters", "Donna Douglas Sings Gospel", "Back on the Mountain" og andre. Variationen af Donnas aktiviteter beviser kun det faktum, at hun var en af de mest talentfulde kvinder i showbranchen.

Hvis man skal tale om Donna Douglas’ personlige liv, kan det siges, at hun i 1949 giftede sig med Roland Bourgeois, Jr. Desværre blev parret skilt i 1954, og så i 1971 giftede hun sig med Robert Leeds, Men dette ægteskab endte også med skilsmisse. Donna har et barn fra sit første ægteskab. Endelig var hun en meget smuk og talentfuld kvinde, som havde en masse erfaring og blev beundret af mange skuespillere på det tidspunkt og stadig er beundret af nuværende skuespillere. Desværre mistede verden denne talentfulde kvinde i 2015 på grund af kræft i bugspytkirtlen. På trods af dette faktum vil Donna og hendes arbejde blive husket i lang tid.

Anbefalede: