Indholdsfortegnelse:

Bo Dietl Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Bo Dietl Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Bo Dietl Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Bo Dietl Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: BO DIETL - WikiVidi Documentary 2024, Kan
Anonim

Bo Dietl nettoværdi er $10 millioner

Bo Dietl Wiki Biografi

Richard A. 'Bo' Dietl blev født den 4. december 1950 i New York City, USA, og er en tidligere politibetjent i New York City, men er kendt af verden som bidragyder til Fox News Network, og gennem hans stemme på Imus in the Morning, et radiotalkshow.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Bo Dietl er i midten af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Bo's nettoværdi er så høj som $10 millioner, erhvervet gennem hans forskellige karrierer. Han har startet Beau Dietl & Associates og Beau Dietl Consulting Services, som også har forbedret hans nettoformue.

Bo Dietl nettoværdi $10 millioner

En af de fire børn af Frank og Sally Dietl, Bo voksede op i sin hjemby med sine to brødre og en søster. Efter gymnasiet sluttede Bo sig til politiafdelingen og udviklede sig langsomt i graderne og nåede stillingen som afdelingsdetektiv, som var hovedkilden til hans nettoformue indtil midten af 1980'erne. Derefter begav han sig ud i politik; som republikaner blev Bo nomineret til den amerikanske kongres i 1986. Han blev aldrig valgt, men i 1989 valgte præsident George H. W. Bush Bo til at blive co-chairman for National Crime Commission. I 1994 blev Bo formand for New York State Security Guard Advisory Council, udvalgt af guvernør George Pataki. Hans næste stilling var sikkerhedskonsulent ved den republikanske nationale konvent.

Desuden fungerede han også som sikkerhedsdirektør for New York State Republican Convention.

Senest meddelte Bo, at han ville stille op som borgmester i New York ved valget i 2017.

Udover at arbejde i politiet, og for politikere, er Bo også blevet anerkendt for sit arbejde i underholdningsbranchen; han er skuespiller, der optræder som politibetjent og detektiv i krimi-dramafilm og tv-serier, og indtil videre har han optrådt omkring 15 på skærmen, som alle tilføjede en betydelig mængde til hans nettoværdi. Bo fik sin debut i filmen "Maniac Cop 2" i 1990, med Robert Davi og Claudia Christian i hovedrollerne. Samme år havde han en kort optræden i Martin Scorceses storfilm "Goodfellas", med Robert De Niro, Ray Liotta og Joe Pesci i hovedrollerne. Han fortsatte i roller som detektiv i filmene "This Is My Life" (1992), "Bad Lieutenant" (1992) som ham selv, "Carlito's Way" (1993) og "Dead Man's Curve" i 1998. Det år., udgav han sin selvbiografi med titlen "One Tough Cop: The Bo Dietl Story", som blev lavet til en film med samme titel samme år, med Stephen Baldwin som Bo, men han optrådte i filmen som Det. Benny Levine.

Senest medvirkede Bo i filmen "The Wolf of Wall Street" (2013) som sig selv sammen med Leonardo DiCaprio og Margot Robbie og blev også udvalgt til rollen som Joe Corso i tv-serien "Vinyl" (2016), hvilket også øgede hans nettoværdi.

Med hensyn til sit personlige liv har Bo været gift med Regina siden 1973; parret har to børn. Han er ret aktiv på populære sociale medieplatforme som Facebook og Twitter, hvor han har et stort antal følgere. Dette har helt sikkert hjulpet hans konsulentvirksomhed ved at bringe nye interesserede kunder, hvilket kun har øget hans nettoformue yderligere.

Anbefalede: