Indholdsfortegnelse:

Rich Eisen nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Rich Eisen nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Rich Eisen nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Rich Eisen nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: 1000 Most Useful Swedish Phrases for Conversation 2024, Kan
Anonim

Friedrich Eisenlohrs nettoværdi er $10 millioner

Friedrich Eisenlohrs løn er

Image
Image

$1 million

Friedrich Eisenlohr Wiki Biografi

Rich Eisen blev født den 24. juni 1969 i Brooklyn, New York City, USA, og er en udsendelsesjournalist, bedst kendt for sit arbejde på CBS Sports og NFL Networks, og som tv/radiovært for FOX Sports Radio og Direc TV. Eisen er en af de mest succesrige sportsjournalister i Amerika, og hans årlige løn på 1 million dollar fortsætter med at øge hans nettoformue markant. Hans karriere har været aktiv siden 1990.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Rich Eisen er i midten af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Rich Eisens nettoværdi er så høj som 10 millioner dollars, hvor hovedkilden til dette beløb af hans penge er hans journalistiske evner, både på tv og radio.

Rich Eisen nettoværdi $10 millioner

Rich Eisen blev opvokset på Staten Island, og gik derefter til University of Michigan, hvor han fungerede som medredaktør af sportssektionen på skolens Michigan Daily-avis. Rich dimitterede med en Bachelor of Arts-grad i 1990 og derefter med en Master of Science-grad i journalistik fra Medill School of Journalism ved Northwestern University i 1994.

Eisen startede sin karriere i 1990, og hans første job var som stabsskribent for Staten Island Advance fra 1990 til 1993. Derefter arbejdede han for Chicago Tribune fra 1993 til 1994, før han flyttede til Californien for at være reporter og sportsanker. hos KRCR-TV i Redding, fra 1994 til 1996. Eisens første større job kom i 1996, da han underskrev en kontrakt med ESPN, hvor han arbejdede med Stuart Scott. Rich var også vært for ESPN reality-serien "Beg, Borrow & Deal", var vært for Major League Baseball på ESPN Radio og var gæstevært på "The Dan Patrick Show" og "The Tony Kornheiser Show". Udover sit arbejde som sportsjournalist var Eisen vært for ABC-showet "Domino Day", et verdensrekordforsøg på at vælte dominosten med det højeste antal.

Eisens største professionelle præstation kom dog i 2003, da NFL Network blev startet, den første 24-timers, syv dage om ugen kanal dedikeret til fodbold. Eisen blev udvalgt til at være vært for "NFL Total Access", en stilling som han havde indtil 2011. I 2010 underskrev Rich en ny kontrakt med NFL Network og blev også vært for pre-game showet "NFL GameDay Morning". samt dækning af "Thursday Night Football" pre-game, "NFL GameDay Highlights", NFL Draft og Super Bowl. Han har haft sin podcast "The Rich Eisen Podcast" siden 2010 og var vært for "Thanksgiving Special" i 2012.

Sammen med arbejdet hos ESPN har Eisen samarbejdet med andre netværk som f.eks. CBS Sports, hvor han fungerede som play-by-play announcer under US Open Tennis Championships. I 2014 startede Eisen 'The Rich Eisen Show', et sportstalk TV/Radio-show, som blev opfanget af FOX Sports Radio og blev sendt dagligt ved middagstid. Senest var Eisen en sidelinjereporter for NCAA March Madness i 2016.

Med hensyn til sit personlige liv giftede Rich Eisen sig med kollegaen Suzy Shuster i 2003, en journalist på college-fodbold for ESPN på ABC, og har to sønner og en datter med hende.

Anbefalede: