Indholdsfortegnelse:

Tim Lincecums nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Tim Lincecums nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Tim Lincecums nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Tim Lincecums nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Tim Lincecums nettoværdi er $40 millioner

Tim Lincecums løn er

Image
Image

$2,5 millioner

Tim Lincecum Wiki Biografi

Timothy LeRoy Lincecum, populært kendt under sit kaldenavn "The Freak", blev født den 15. juni 1984 i Bellevue, Washington USA, og er nok bedst kendt som en filippinsk-amerikansk professionel baseballspiller, en startende pitcher i American Major League Baseball (MLB) hold – Los Angeles Angels of Anaheim. Tidligere spillede han for San Francisco Giants (2007-2015). Han anses for at være en af de bedste pitchere i baseballens historie. Hans karriere har været aktiv siden 2006.

Så har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Tim Lincecum er? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Tim tæller sin nettoværdi til det imponerende beløb på $40 millioner i midten af 2016; hans løn om året er nu tilsyneladende 22,25 millioner dollars. Det er klart, at hovedkilden til denne sum penge kommer fra hans succesfulde karriere i sportsindustrien som professionel baseballspiller.

Tim Lincecums nettoværdi $40 millioner

Tim Lincecum blev opdraget med sin ældre bror af deres mor, Rebecca Asis, og deres far, Chris Lincecum, som var en tidligere baseball pitcher. Mens han gik på Liberty Senior High School i Renton, Washington, udmærkede han sig som baseballspiller, hvilket førte til, at han blev kåret til årets spiller i Washington State. Efter studentereksamen fortsatte han med at vise sine baseballevner på college, idet han var pitcher for University of Washington. Han afsluttede sin college-karriere med en rekord på 12-4 sejre-tab, og han vandt 2006 Golden Spikes Award for bedste amatørbaseballspiller. Efter college blev han amatørspiller for National Baseball Congress (NBC) Seattle Studs, og udmærkede sig ved at blive NBC Graduate of the Year.

Før hans professionelle spillerkarriere begyndte i 2006, blev han draftet i 2003 og i 2005, men foretrak at afslutte sin uddannelse; dog kom han ind i 2006 Draft og blev valgt som det 10. overordnede valg af San Francisco Giants, og hans nettoværdi steg straks fra den kontrakt, han underskrev med Giants, som var $2 millioner værd. Han blev dog i Minor Baseball League kun to sæsoner, indtil 2007, og for den tid blev han kåret som den bedste pitcher på holdet.

I 2007, da Giants' starter blev skadet, og Tim fik sin debut i Major League mod Philadelphia Phillies; i sin første karrierekamp havde han tre strejke-outs, og i sin første sæson med Giants havde Tim fantastiske numre, men blev hentet ned på bænken af cheftræneren, da han var bange for, at Tim ville blive udsat for skader i sin senere karriere. Tim fortsatte med succes i sin anden sæson, og i 2011 fik han en plads i All-Star-spillet.

Han spillede for Giants indtil 2015, hvor han vandt adskillige anerkendelser som individuel såvel som med holdet, hvilket kun øgede hans samlede nettoværdi yderligere. Med Giants vandt Tim tre World Series Championships og blev udvalgt fire gange til All-Star-spillet. Desuden vandt han Babe Ruth Award i 2010 og vandt to NL CY Young Awards i 2008 og 2009. Tim var også NL strikeout-leder tre gange i træk, i 2008, 2009 og 2010.

I 2016 underskrev han en kontrakt til en værdi af 2,5 millioner dollars med Los Angeles of Anaheim, og har siden da spillet for dem; dog er hans tal ikke i nærheden af dem, han havde, mens han var en del af Giants.

Med hensyn til sit personlige liv er Tim Lincecum i øjeblikket stadig single, og hans bopæl er i Sausalito, Californien.

Anbefalede: