Indholdsfortegnelse:

Bret Baier Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Bret Baier Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Bret Baier Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Bret Baier Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Fox news interview with Zelensky 2024, Kan
Anonim

William Bret Baiers nettoværdi er $16 millioner

William Bret Baier Wiki Biografi

William Bret Baier blev født den 4. august 1970 i Rumson, New Jersey, USA. Han er en tv-personlighed såvel som en journalist, som nok er bedst kendt for at være vært for sit eget tv-show kaldet "Special Report With Bret Baier", som sendes på Fox News Channel. Han er også anerkendt som tidligere korrespondent ved Pentagon og Det Hvide Hus. I øjeblikket er han også kendt for at være den vigtigste politiske anker for Fox tv. Hans karriere har været aktiv siden begyndelsen af 1990'erne.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Bret Baier er i midten af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at den samlede størrelse af Brets nettoformue er så høj som 16 millioner dollars; hans løn om året er $7 millioner, hvilket repræsenterer en stor del af hans indkomst og tyder på, at hans nettoformue bør stige. Han har akkumuleret dette beløb gennem sin succesfulde karriere på tv som journalist og vært.

Bret Baier nettoværdi $16 millioner

Bret Baier blev opdraget i en romersk-katolsk familie i Dunwoody, Georgia, hvor han ofte gik til Holy Trinity Catholic Church. Han studerede på den private romersk-katolske maristhøjskole i Atlanta, og efter at han blev immatrikuleret i 1988, indskrev han sig på DePauw University i Greencastle, Indiana, hvorfra han dimitterede med en BA-grad i engelsk og statskundskab i 1992. Under college tog han var medlem af Sigma Chi Fraternity.

Lige efter eksamen begyndte Brets karriere og fik et job på Rockford, Illinois' lokale tv-station. Derefter sluttede han sig til WRAL-TV, som er et CBS-tilknyttet selskab med base i Raleigh, North Carolina. Flere år senere sendte han et bånd i form af en audition til Fox News i 1998 og blev snart udnævnt til Atlanta bureauchef for netværket, som blev hovedkilden til hans nettoværdi i løbet af de næste par år. Han blev dog sendt til Pentagon i 2001 for at rapportere om 9/11-angrebene, og efter hans dækning sluttede, blev Bret udnævnt til den permanente Pentagon-korrespondent for Fox News. I de næste fem år i den stilling blev Bret sendt til Irak og Afghanistan henholdsvis 13 og 11 gange. I den periode steg hans nettoformue i høj grad, og hans popularitet var også stigende. Efter fem år i Pentagon blev Bret flyttet til at blive korrespondent i Det Hvide Hus og rapporterede om George W. Bushs administration.

Hans nettoværdi steg yderligere i 2008, da det blev annonceret, at han ville erstatte Brit Fume som anker for showet Special Report, og rykke op fra at være medanker for showet om fredagen. Hans første show som solo-anker den 5. januar 2009, og siden da har han fungeret som anker, hvor jobbet er blevet hovedkilden til hans nettoværdi gennem disse år.

Når det kommer til at tale om sit personlige liv, har Bret Baier været gift med Amy siden 2004; de er forældre til to børn, og deres bopæl er i Washington, D. C. Som journalist er han meget aktiv på sociale netværk, så han har sine officielle Twitter- og Instagram-konti, som giver nem adgang til nye interessante historier.

Anbefalede: