Indholdsfortegnelse:

Jason Dufner nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jason Dufner nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jason Dufner nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jason Dufner nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Jason Dufner on the Dan Patrick Show 12/4/13 2024, Kan
Anonim

Jason Dufners nettoværdi er $14 millioner

Jason Dufner Wiki Biografi

Jason Dufner blev født den 24. marts 1977 i Cleveland, Ohio, USA, og er en professionel golfspiller, vinder af forskellige mesterskaber og turneringer i løbet af en karriere, der strækker sig over 15 år.

Så hvor rig er Dufner? Ifølge forskellige kilder er hans nettoværdi anslået til at være over $15 millioner fra begyndelsen af 2016. Ingen tvivl om, at Dufner kan forbinde sin nettoformue med sin professionelle golfkarriere. Selvfølgelig er den største del opnået ved at deltage i PGA Tours, for eksempel fik han 3 millioner dollars i 2011 og 4,8 millioner dollars i 2012.

Jason Dufner nettoværdi $15 millioner dollars

Dufners familie flyttede fra Ohio til Washington, D. C., da han var 11 år gammel, og derefter til Fort Lauderdale, Florida i en alder af 14. Han gik på St. Thomas Aquinas High School og spillede golf i sine anden-, junior- og seniorår. Siden sine forældres skilsmisse har Jason tilbragt sommeren med sin far og bedstefar, som var medlem i Columbia Hills Country Club i Lorain County, så han var i stand til også at øve sine golffærdigheder. Han har også en grad i økonomi efter sin eksamen fra Auburn University i 2000.

I begyndelsen af den professionelle karriere deltog Jason i Nationwide Tour i 2001, 2002, 2003, 2005 og 2006, og kæmpede for at få en plads på den fulde PGA Tour, som han nåede at deltage i i løbet af 2004 for første gang, og tjent et kort for 2009. Siden da har Jason været medlem af PGA Tour hvert år. Sæsonen 2010 var hans mindst succesfulde. men et år senere vandt han sin første PGA Tour titel ved Waste Management Phoenix Open.

Dufners anden sejr på PGA Tour var i 2012, hvor han netop besejrede Ernie Els. Hans tredje sejr var kun et par måneder senere, da han vandt HP Byron Nelson Classic med et slag, og hans fjerde PGA Tour-titel blev vundet i 2016 i Career Builder Challenge på PGA West.

Jason Dufner er også medlem af det amerikanske landshold. Han har spillet for holdet i Ryder Cup: 2012, spillet og vundet Presidents Cup: 2013. Dufners rigdom er utvivlsomt blevet akkumuleret fra alle disse turneringer og andre på turnéerne, da hans indtjening varierer fra $13.000 til $1 million.

I sit personlige liv begyndte Jason at date Amanda Boyd i 2009 og giftede sig med hende i 2012, men parret blev skilt efter tre års ægteskab. Det har været kendt, at Amanda senere havde været kærester med en af de mest berømte golfspillere i Tiger Woods. Der er endda et udtryk til at beskrive Dufners afslappede livsstil, og det kaldes Dufnerisme, som specifikt indikerer en nedsunket siddestilling og et tomt blik i ansigtet. Som velgørende støtte har han etableret Jason Dufners Charitable Foundation - en nonprofitorganisation, som er forpligtet til at stoppe børns sult i Alabama. Hans hobbyer omfatter andre sportsgrene som tennis, rødbrun sport, dart, hestesko samt shopping.

Anbefalede: