Indholdsfortegnelse:

Kawhi Leonards nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Kawhi Leonards nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kawhi Leonards nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kawhi Leonards nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: KAWHI LEONARD | 75 Stories 💎 2024, Kan
Anonim

Kawhi Anthony Leonards nettoværdi er $25 millioner

Kawhi Anthony Leonard Wiki Biografi

Kawhi Anthony Leonard blev født den 29. juni 1991 i Los Angeles, Californien, USA. Han er en professionel basketballspiller, bedst kendt for at spille i National Basketball Association (NBA) hold, San Antonio Spurs. Han blev NBA Finals mest værdifulde spiller i 2014 og har vundet forskellige andre priser. Alle hans anstrengelser har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Kawhi Leonard? Fra midten af 2016 anslår kilder en nettoværdi, der er på $25 millioner, for det meste tjent gennem hans karriere som basketballspiller. Han har modtaget højt værdsatte kontrakter som et resultat af sine præstationer, og nu tjener han angiveligt omkring 16 millioner dollars årligt. Han har haft en basketballkarriere, der går tilbage til hans gymnasietid, og efterhånden som han fortsætter med at spille, forventes det, at hans rigdom vil stige.

Kawhi Leonards nettoværdi 25 millioner dollars

Kawhi deltog i og spillede på Canyon Springs High School, og flyttede derefter til King High School i løbet af sit ungdomsår. Han hjalp King High Wolves til en rekord på 30-3 i løbet af sit sidste år og vandt titlen Californien Mr. Basketball. Efter gymnasiet blev han betragtet som en firestjernet rekrut af Rivals.com og var den ottende lille forward på ranglisten.

Han blev en del af San Diego State University og hjalp holdet med at opnå en rekord på 25-9 i løbet af sit første år. De ville gå videre til NCAA-turneringen, men tabte til Tennessee. På trods af dette blev Leonard årets Mountain West Conference freshman. Han forbedrede sin præstation i sit andet år, hvor holdet satte en rekord på 34-3. De ville gå videre til NCAA-turneringen og placerede højere, indtil de blev besejret af de endelige mestre UConn. Efter denne sæson ville han deltage i 2011 NBA Draft.

Kawhi blev valgt som det 15. samlede valg af Indiana Pacers, men blev derefter byttet til San Antonio Spurs, med hvem han underskrev en flerårig aftale med holdet efter NBA-lockouten i 2011. I 2012 blev han den startende small forward, efter at Richard Jefferson blev byttet til Golden State Warriors, og fik en fjerdeplads i kåringen af Rookie of the Year, og blev en del af 2012 USA's mænds basketball Select Team, der trænede med det olympiske hold, som inkluderet Kevin Durant, Kobe Bryant, Lebron James og Chris Paul. Den følgende sæson blev han gen-signeret til Spurs og hjalp holdet med at komme til NBA-finalen, hvor de blev besejret af Miami Heat i syv kampe.

I sæsonen 2013 til 2014, scorede Leonard en sæson-high 26 point og havde en høj procentdel fra feltet. Spurs ville fortsætte og få en rekord på 62-20, møde Miami Heat i NBA-finalerne igen, og denne gang viste de sig succesrige med karriere-high 29 point fra Kawhi, vandt serien 4-1 rekord, og han var udnævnt til NBA Finals MVP, den tredje-yngste spiller til at vinde prisen bag Magic Johnson. Året efter led han lidt i starten af sæsonen på grund af en øjenbetændelse. På trods af dette præsterede han stadig godt, men blev skadet i løbet af december og missede 15 kampe. Derefter gik han videre til karrierens høje 7 steals i én kamp, og blev til sidst NBA Defensive Player of the Year. Han scorede en karrierehøjde kamp med 32 point i slutspillet, men Spurs tabte mod Los Angeles Clippers. Han blev derefter underskrevet en femårig kontrakt på $90 millioner, og hans nettoformue fik et betydeligt løft. I sæsonen 2015 til 2016 blev han en del af 2016 All Star-Game og blev kåret som starter. Spurs ville igen nå slutspillet, men blev besejret af Oklahoma City Thunder.

For hans personlige liv er det kendt, at han er i et forhold med Kishele Shipley, og de venter et barn. Kawhis far blev dræbt ved en Compton bilvask i 2008, resultatet af et mord, der stadig ikke er blevet løst. Bortset fra dette er han også fætter til San Diego Chargers' modtager Stevie Johnson.

Anbefalede: