Indholdsfortegnelse:

Barron Hilton Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Barron Hilton Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Anonim

Barron Hiltons nettoværdi er $4,5 milliarder

Barron Hilton Wiki Biografi

William Barron Hilton I blev født den 23. oktober 1927 i Dallas, Texas, USA af tyske og norske aner. Han er bedst kendt for at være forretningsmand og arving til Hilton Hotels Corporation. Han er også anerkendt som ejer af NFL San Diego Chargers og partner i American Football League. Hans karriere i erhvervslivet har været aktiv siden begyndelsen af 1950'erne.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig er Barron Hilton? Ifølge estimater fra kilder tæller Tom sin nettoværdi til det imponerende beløb på 4,5 milliarder dollars, som er blevet akkumuleret gennem hans karriere i erhvervslivet.

Barron Hiltons nettoværdi på 4,5 milliarder dollars

Barron Hilton blev opvokset med tre søskende af Mary Adelaide Barron og Conrad Nicholson Hilton, som var grundlæggeren af Hilton Hotels. Da han var barn, var Barron meget interesseret i luftfart, så han lærte at flyve i en alder af 17. Under Anden Verdenskrig tjente han i den amerikanske flåde som fotograf, og da militærtjenesten sluttede, fortsatte Barron sin uddannelse på University of Southern California Aeronautical School, hvorfra han dimitterede som 19-årig.

Før Barron fortsatte i sin fars trin, prøvede han en karriere alene i erhvervslivet og var ret succesrig. Hilton købte Los Angeles-områdets distributørskab af Vita-Pakt Citrus Products, var også en af grundlæggerne af MacDonald Oil Company, og udover det lykkedes det ham også at opfylde sit ønske om at eje et flyselskab, siden han grundlagde Air Finansieringsselskab.

Alt dette øgede hans nettoformue til en vis grad, men så kom han til Hilton Hotels og blev vicepræsident for virksomheden i 1954. Lige siden voksede hans rolle i firmaet gradvist, indtil han overtog firmaet i 1979 og blev dens formand. Han havde dog også en repræsentativ rolle i virksomhedens ledelse, selv før han overtog fuldstændigt, ved at inkludere Carte Blanche, et kreditkort, der blev brugt på Hilton Hotels af kunderne. Det var dog ikke helt så vellykket, som Barron håbede, det ville være, og det blev til sidst solgt til First National City Bank i 1966.

Bagefter var hans næste satsning forsøget på at inkorporere kasinoer i hotellets tjenester, og som et resultat var Barron den ansvarlige for at skabe Pot o'Gold spilleautomater.

Efter sin fars død arvede Barron virksomheden, dog var 97% af dets aktier ejet af velgørenhedsfonden Conrad N. Hilton, men i sit testamente overlod Conrad muligheden for sin søn Barron til at købe aktierne, og holde virksomheden i familieeje. Det hele blev afgjort i retten til fordel for Barron, dog overlod han også sit ejerskab af virksomheden til velgørenhedsfonden.

Bortset fra den succesfulde ledelse af Hilton Hotels, og dens stigning i værdi, popularitet og størrelse, satsede Barron også på sport, da han købte Los Angeles Dodgers i 1960 og var ejer af holdet i seks år, før han dedikerede sig selv helt til Hilton Hotels. Han flyttede først holdet til San Diego og gav dem navnet San Diego Chargers. Hilton fungerede også som præsident for AFL og hjalp med at fusionere med NFL. Men seks år efter, at han grundlagde San Diego Chargers, blev Barron mere fokuseret på sin fars firma og solgte til sidst sin andel for $10 millioner, hvilket øgede hans nettoformue i høj grad.

Når det kommer til hans personlige liv, var Barron Hilton gift med Marilyn June Hawley fra 1947 til 2004, da hun døde. Med hende har Barron otte børn og 15 børnebørn; hvoraf to er Paris Hilton og Nicky Hilton Rothschild, berømte reality-tv-stjerner. Som med mange andre milliardærer er Barron Hilton anerkendt som en generøs filantrop, der har været aktiv i Conrad N. Hilton Foundation, etableret i 1944. Hans nuværende bolig er i Holmby Hills, Los Angeles.

Anbefalede: