Indholdsfortegnelse:

Billy Dee Williams nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Billy Dee Williams nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Billy Dee Williams nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Billy Dee Williams nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: UNSUNG : Full Episodes Billy Dee Williams Unsung Season 2022 2024, Kan
Anonim

Billy Dee Williams nettoværdi er $7,5 millioner

Billy Dee Williams Wiki Biografi

William December Williams, Jr. blev født den 6. april 1937 i New York City, New York USA, af vestindisk og afroamerikansk afstamning. Han er en berømt skuespiller, musiker, forfatter og billedkunstner, måske bedst kendt for sine optrædener i "Star Wars"-franchisefilmene og superheltefilmen "Batman" fra 1989.

Billy Dee Williams nettoværdi $7,5 millioner

Så hvor rig er Billy Dee Williams i dag? Kilder anslår, at hans nuværende nettoformue er nået op på 7,5 millioner dollars, hvor det meste af hans rigdom er blevet akkumuleret gennem hans arbejde som film-, tv- og stemmeskuespiller.

Billy Dee er en af de skuespillere, der begyndte deres karriere på teaterscenen og senere gik videre til film- og tv-branchen. Han fik sin scenedebut på Broadway som børneskuespiller i 1945 i "The Firebrand of Florence", og som voksenskuespiller i 1960 i "The Cool Word". I mellemtiden optrådte han i 1959 for første gang i dramaet "The Last Angry Man", og i 1966 blev han rollebesætning i sæbeoperaen "The Guiding Light". At blive castet som en af hovedpersonerne i tv-filmen "Brian's Song" havde væsentligt påvirket Billy Dees karriere.

I 1980 blev han valgt til karakteren af Lando Calrissian i den episke rumopera "The Empire Strikes Back", som var ekstremt vellykket og uden tvivl hjalp med at hæve både Billy Dees popularitet og nettoværdi. Han har også optrådt i en anden "Star Wars"-franchisefilm "Return of the Jedi" i 1983, og som stemmeskuespiller i "Star Wars"-saga-tilpasningen i "National Public Radio". En anden vigtig rolle i Billy Dees karriere var, at han spillede karakteren som Harvey Dent i superheltefilmen "Batman" fra 1989.

På det tidspunkt optrådte han i en række reklamer for Colt 45, hvilket resulterede i en masse kritik. Senere i sin karriere gæstede Billy Dee i et stort antal tv-shows, herunder "General Hospital" i 2009, "White Collar" i 2011, "NCIS" i 2012, "Modern Family" i 2013 og "Glee" i 2014.

Et andet aspekt af hans liv, som kunne have bidraget til hans nettoværdi, er maleriet, noget som han praktiserede, allerede før han startede sin skuespillerkarriere. Hans værker er gode nok til at have været vist i en række gallerier, herunder National Portrait Gallery, Schomburg Museum og Smithsonian Institution”. Yderligere, mens skrivning ikke er hans vigtigste indtægtskilde, har han udgivet tre bøger: "PSI/Net" i 1999, "JUST/In Time" i 2001 og "Twilight: A Novel" i 2002, som har bidraget til hans nettoformue i det mindste til en vis grad.

I sit personlige liv giftede Billy Dee sig med Teruko Nakagami i 1972, og de opfostrede en datter ved navn Hanako født i 1973. Billy Dee har sønnen Corey fra sit første ægteskab med Audrey Sellers, og var også gift med skuespillerinden Marlene Clark (1968-71).

Anbefalede: