Indholdsfortegnelse:

Michael Trevino nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Michael Trevino nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Anonim

Michael Trevino nettoværdi er $2 millioner

Michael Trevino Wiki Biografi

Michael Anthony Trevino er en Montebello, Californien-født amerikansk skuespiller, som nok bedst genkendes fra sin rolle som Tyler Lockwood i tv-serien "The Vampire Diaries". Michael er født den 25. januar 1985 og har mexicanske aner. En meget fremtrædende tv-skuespiller, Michael har aktivt underholdt os siden 2005.

En kendt skuespiller, når det kommer til tv, hvor rig er Michael Trevino i øjeblikket? Fra 2015 har han talt sin nettoværdi til et anstændigt beløb på 2 millioner dollars. Det er overflødigt at sige, at al hans rigdom kommer fra hans engagement inden for skuespil og underholdning, som har været en del af hans liv i det sidste årti. Hans rolle i den succesrige serie "The Vampire Diaries" har været en af de største bidragydere til hans rigdom.

Michael Trevino nettoværdi $2 millioner

Opvokset i Californien var Michael tilbøjelig til at handle fra sine teenageår, hvorfor han fortsatte med at gøre skuespil til sit erhverv i en alder af femten. Han debuterede som gæstekunstner i tv-serien "Summerland", hvor han spillede rollen som Tim Bowser. Samme år, i 2005, optrådte han også på tv og var en del af programmerne "Charmed" og "Commander-in-Chief". Siden da har Michael fortsat været meget fremtrædende på tv som skuespiller og med at opbygge sin nettoformue.

I 2006 optrådte Michael i tv-filmen "Cow Belles", hvor han spillede rollen som Jackson Meade. Samme år optrådte han også i andre tv-serier som "Without A Trace", "Cold Case", "CSI: Miami" og "Bones". Alle disse optrædener hjælper ikke kun Michael med at polere sine skuespillerevner, men hjalp ham også med at fortsætte sin karriere som professionel skuespiller og øge hans nettoværdi. Senere blev Michael castet i en tilbagevendende rolle i serien "The Riches", der optrådte i fem afsnit. Efterfølgende blev han castet i serien "Cane", der blev set i ni afsnit.

Selvom Michael har været en del af underholdningsindustrien i årevis, kom hans gennembrudspræstation i serien "The Vampire Diaries", hvor han var en af hovedrollerne. I serien, der blev sendt fra 2009 til 2015, spillede han rollen som Tyler Lockwood, rollen som han gentog i spin off-serien af "The Vampire Diaries" med titlen "The Originals". Denne serie fortsatte med at tjene velfortjent berømmelse og popularitet til Michael Trevino, sammen med at tilføje en masse til hans nettoværdi.

I løbet af sin skuespillerkarriere er Michaels skuespillerevner blevet belønnet med to Teen Choice Awards for sin rolle i "The Vampire Diaries". Han blev også nomineret to gange til ALMA Award for samme rolle. Hans bestræbelser er ikke begrænset til kun ovennævnte, da han også har optrådt i andre serier som "90210", "The Mentalist", "CSI: NY" og mere. Michael havde også en rolle i Hollywood-filmen med titlen "The Factory", som udkom i 2011.

Hvad hans personlige liv angår, er Michael i øjeblikket single, da hans tre år lange forhold med skuespillerinden Jenna Ushkowitz sluttede i 2014. For nu har han haft travlt med at nyde sin succesrige karriere som skuespiller, hans fremtrædende plads på tv, som alt sammen har været suppleret med hans nuværende nettoformue på $2 mio.

Anbefalede: