Indholdsfortegnelse:

Kellita Smiths nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Kellita Smiths nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kellita Smiths nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kellita Smiths nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Kellita Smith Bio, Net Worth, Family, Affair, Lifestyle & Assets 2024, Kan
Anonim

Kellita Smiths nettoværdi er $500.000

Kellita Smith Wiki Biografi

En skuespillerinde, model og komiker, Kellita Smith blev født den 15. januar 1969 i Chicago, Illinois USA, med sin optræden som Wanda McCollough i 'The Bernie Mac Show' fra 2001 gjorde hende populær ikke kun i USA, men også omkring verden. Hun er også kendt som model, og hendes billeder pryder flere blade.

Så hvor rig er Kellita Smith i slutningen af 2017? Ifølge kilder har Kellita en nettoværdi på over $500.000, og meget af denne rigdom kommer fra hendes skuespil, især i 'The Bernie Mac Show.' Kilder rapporterer også, at hun får betalt et anstændigt beløb ved at modellere for topmagasiner som Savoy, Essence og Esquire, under en karriere, der begyndte i begyndelsen af 1990'erne.

Kellita Smiths nettoværdi $500.000

Opvokset i Chicago, den ældste af tre børn, var Kellitas far en militærmand, der tjente i Vietnam, da hun stadig var en baby, men i 1972 blev hendes forældre skilt, og Kellita rejste til Oakland, Californien med sin mor, Honey Smith, og bror Eric. I 1989 dimitterede hun med en statskundskabsgrad fra Santa Rosa Junior College, og før hun begyndte at handle, arbejdede hun som administrativ assistent og sælger.

Kellita Smith begyndte faktisk at arbejde i underholdningsindustrien som model og optrådte i andre magasiner såsom Stuff, People, Dysonna, Black Men, Today's Black Woman, og især i Glamour, Vanity Fair og Cosmopolitan. Da hun begyndte at spille, var det på scenen, begyndende med en produktion med titlen 'Tell It Like It Tiz', før hun til sidst blev tilbudt andre, større roller, inklusive i 'No Place to be Somebody;' 'Feelings' – et teaterstykke, der så hende vandt en NAACP Theatre Award i 1996 – 'The Thirteenth Thorn' og 'One Woman', som alle støt bidrog til hendes stigende nettoværdi

Smith fik sin debut på fjernsynet i et enkelt afsnit af 'In Living Color', og gæstede derefter en række shows, såsom 'NYPD Blue,' 'The Parkers', 'Moesha' og 'Living Single'. havde en tilbagevendende rolle i 'The Jamie Fox Show', før hun castede sammen med Bernie Mac i 'The Bernie Mac Show', en Fox sitcom-serie, der kørte i fem sæsoner, fra 2001 til 2006, hvor hendes arbejde fik tre nomineringer for Image Award i 2003, 2004 og 2005, samt et BET-nikke for Outstanding Lead Actress i 2005.

Kellita Smith har også vist sit talent i film, medvirkende sammen med Mo'Nique i 'Hair Show' i 2004, og senere optrådt i 'Three Can Play That Game' og 'Fair Game, King's Ransom, Roll Bounce.' række succesrige film, vendte hun tilbage til tv som førstedame Katherine i sitcom 'The First Family'. I 2014 blev hun castet sammen med Robert Warren i 'Z Nation', en postapokalyptisk sci-fi-serie, og i 2015 optrådte hun i filmen 'Sharknado 3: Oh Hell No'!

Andre bemærkelsesværdige værker i filmen inkluderer 'King's Ransom', '' Feel the Noise, ''Conspiracy X,' 'She's Not Our Sister' og 'The Love Section', plus populære tv-shows, herunder 'Hangin' med Mr. Cooper, ' 'Sister, Sister,' og 'Malcolm & Eddie'. Samlet set har Kellita Smith i en skuespillerkarriere, der nu strækker sig over 20 år, medvirket i godt 20 film og et lignende antal tv-produktioner, hvilket indikerer, at hun konstant har været efterspurgt af instruktører og sikret mindst en stabil indkomst.

I sit personlige liv bor Kellita Smith i Los Angeles, Californien. Hun er ikke gift og bruger det meste af sin tid på at lave strenge øvelser, såsom calisthenics og fægtning. I fremtiden håber hun at lave flere actionfilm og selvfølgelig øge sin nettoformue.

Anbefalede: