Indholdsfortegnelse:

Katherine Ryan Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Katherine Ryan Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Katherine Ryan Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Katherine Ryan Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Katherine Ryan's Daughter Objected Her Wedding | The Jonathan Ross Show 2024, April
Anonim

Katherine Ryans nettoværdi er $500.000

Katherine Ryan Wiki Biografi

Katherine Ryan blev født den 30. juni 1983 i Sarnia, Ontario, Canada, af delvis irsk og engelsk afstamning og er en komiker, programvært og forfatter, måske bedst kendt for sin stand-up rutine, der deltager som gæstestjerne såvel som en oplægsholder i showet "Live at the Apollo", der blev sendt på BBC. Mere, Katherine vandt Nivea Funny Women Award og var også finalist i Amused Moose Laugh-Off konkurrencen. Ryan har været aktiv i underholdningsindustrien siden 2012.

Hvor meget er Katherine Ryans nettoværdi? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at den samlede størrelse af hendes rigdom er så meget som $500.000, som af de data, der blev præsenteret i begyndelsen af 2018. Fjernsyn er den vigtigste kilde til Ryans beskedne formue.

Katherine Ryan nettoværdi $500.000

Til at begynde med blev pigen opvokset i Sarnia med sine to yngre søstre, i familien til en industriel designer, ejeren af et ingeniørfirma. Katherines forældre gik fra hinanden, da hun var 15 år gammel, og som 18-årig besluttede hun at forlade hjemmet og valgte at studere byplanlægning i Toronto. Mens hun var på universitetet, arbejdede hun også hos Hooters, og begyndte derefter at træne andre servitricer. I sin fritid nød hun at optræde på scenen som stand-up komiker, og i 2008 vandt Katherine Nivea Funny Women Award i Comedy Store.

Med hensyn til sin professionelle karriere debuterede Katherine Ryan på tv i showet "8 ud af 10 katte" (2012), og kort efter fik hun en rolle i tv-serien "Campus". I 2013 deltog hun som kendisdanser i reality-konkurrenceshowet "Let's Dance for Comic Relief", der blev sendt på BBC One, og nåede finalen, hvor hun endte som nummer fire. Hun deltog også i "Whitney Cummings Just for Laughs 2013 Gala", optaget live foran et publikum. Fra 2013 til 2016 fungerede Katherine som gæstepaneldeltager og oplægsholder i serien "Har I Got News for You". Samme år bragte hun nye rutiner til Edinburgh Festival, så i 2015 erstattede Katherine Ryan Steve Jones i tv-serien "Hair" på BBC Two, ligesom hun arbejdede som fast paneldeltager på "Bring the Noise". I 2016 deltog hun i anden sæson af tv-spillet "Taskmaster", hvor hun blandt andre slog Joe Wilkinson og Richard Osman. I 2017 blev hendes show med titlen "Katherine Ryan: In Trouble", optaget under turnéen til hendes one-woman show i Storbritannien, sendt på BBC. Derudover skrev Katherine en ugentlig klumme for det britiske underholdningsmagasin NME. Siden 2017 har hun tjent som oplægsholder for gameshowet "Your Face or Mine?" sendt på E4.

Katherine Ryan var dog involveret i en kontrovers, især i pressen, og har endda modtaget dødstrusler om en vittighed om kosmetisk test, som blev anset for racistisk. Hun forsvarede sig efterfølgende på Twitter og forklarede, at hendes joke var taget ud af kontekst. Hun talte også om kontroversen i sit særlige show på Netflix.

Endelig, i Ryans personlige liv, har hun en datter, Violet, med en ekskæreste; de bor i London, England.

Anbefalede: