Indholdsfortegnelse:

Isaac Hempstead-Wright (skuespiller) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Isaac Hempstead-Wright (skuespiller) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Isaac Hempstead-Wright (skuespiller) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Isaac Hempstead-Wright (skuespiller) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Game of Thrones | O Elenco Lembra | Isaac Hempstead Wright (HBO) 2024, Kan
Anonim

Isaac Hempstead-Wrights nettoværdi er $4 millioner

Isaac Hempstead-Wright Wiki Biografi

Isaac Hempstead-Wright er en ung britisk skuespiller, bedst kendt for sin rolle som Bran Stark i HBO-hit-tv-serien "Game of Thrones", som har givet ham adskillige nomineringer såsom Screen Actors Guild Awards og Young Artist Awards.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Isaac Hempstead er fra begyndelsen af 2018? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Isaacs nettoværdi er så høj som $4 millioner, tjent gennem hans skuespillerkarriere, aktiv siden 2011.

Isaac Hempstead-Wrights nettoværdi på 4 millioner dollars

Isaac blev født den 9. april 1999 i Kent, England, og gik på Queen Elizabeth Grammar School i Faversham. Isaac afslørede sit talent som skuespiller, da han meldte sig ind i en dramaklub, faktisk for at undgå at skulle spille fodbold. Kort efter begyndte han at optræde i reklamer, hvilket var det første skridt til at etablere en skuespillerkarriere. Derefter kom han ind på Kent Youth Theatre i Canterbury for at studere skuespil.

Efter at have medvirket i reklamer i en periode, var Isaacs filmdebut i 2011 i rollen som Tom Hill, en af hovedpersonerne i gyserfilmen "The Awakening". Han optrådte derefter i krimi-thrilleren "Closed Circuit" i 2013 og "The Boxtrolls" i 2014, en animeret fantasyfilm, hvor han gav sin stemme til en af karaktererne. Et stort karrierebrud for Isaac var at slutte sig til den første rollebesætning i den meget roste tv-fantasy-dramaserie "The Game of Thrones", i rollen som Bran Stark, et af Eddards og Catelyn Starks børn fra den første til den fjerde sæson, og han vendte tilbage i den sjette efter en sæsonpause. Rollen gjorde ham alment kendt med det samme på grund af produktionens popularitet og bragte ham fire nomineringer, herunder Scream Award for bedste ensemble, Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance både i 2011 og Young Artist Award for bedste præstation i en tv-serie (Supporting Young Actor) og Screen Actors Guild Award for fremragende præstation af et ensemble i dramaserier i 2013.

Ydermere havde Isaac en voice-over-episode i Family Guy og indrømmede for nylig, at han gerne ville være med i "Sherlock"-tv-showet efter "Game of Thrones" er afsluttet.

Hvad hans personlige liv angår, er han gode venner med Maisie Williams og Sophie Turner, hans kolleger fra "Game of Thrones". Takket være den sjove klub "Game of Thrones", der ser ham med nøje opmærksomhed, er der gjort mange antagelser, men studier og skuespil efterlader sandsynligvis ikke Isaac tid til personlige anliggender, da dette emne ikke er blevet nævnt i medierne. I 2017 meldte Isaac sig ind på University of Birmingham for at studere matematik; han betaler for sine studier af opsparing fra sin "Game of Thrones"-løn - han har sagt, at han håber på at få en ph.d.

Anbefalede: