Indholdsfortegnelse:

Brenton Thwaites nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Brenton Thwaites nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Brenton Thwaites nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Brenton Thwaites nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Titans Actor Brenton Thwaites Bio & Unknown Lifestyle | Girlfriends, Family, Income, House & Cars | 2024, Kan
Anonim

Brenton Thwaites nettoværdi er $8 millioner

Brenton Thwaites Wiki Biografi

Brenton Thwaites blev født den 10thaugust 1989, i Cairns, Queensland, Australien, og er en skuespiller, der nok er bedst kendt for at optræde i rollen som Luke Gallagher i "SLiDE"-tv-serien tilbage i 2011. Udover dette er han også bredt anerkendt for at have medvirket i film. "The Giver" (2014), "Maleficent" (2014) og "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" (2017).

Har du nogensinde spekuleret på, hvor meget rigdom denne talentfulde australske skuespiller har akkumuleret indtil videre? Hvor rig er Brenton Thwaites? Ifølge kilder anslås det, at Brenton Thwaites' nettoformue i begyndelsen af 2018 drejer sig om summen af $8 millioner, som stort set er blevet erhvervet gennem hans skuespillerkarriere, aktiv siden 2010.

Brenton Thwaites nettoværdi på $8 millioner

Brenton er et af to børn af Peter og Fiona Thwaites. Han blev immatrikuleret fra Cairns State High School i 2006, og i sine teenageår blev han interesseret i skuespil og optrådte for første gang som 16-årig i en fortolkning af William Shakespeares "Romeo og Julie". Han meldte sig senere ind på Queensland University of Technology i Brisbane, Queensland, hvorfra han dimitterede i 2010. Som skuespiller fik Brenton Thwaites sin debutoptræden på storskærm i 2010 i thrillerfilmen "Charge Over You", som dannede grundlaget for hans nuværende nettoformue.

I 2011 blev Brenton castet til rollen som Luke Gallagher i tv-teenagedramaserien "SLiDe", som stadig er en af hans mest populære tv-optrædener. Derefter flyttede han til Sydney, hvor han mellem 2011 og 2012 medvirkede som Stu Henderson i tv-sæbeoperaen "Home and Away". I 2012 flyttede Brenton til USA, hvor han fik den ledende mandlige rolle i tv-filmen "Blue Lagoon: The Awakening". Dette blev efterfulgt af yderligere to store roller - i den anmelderroste gyserfilm "Oculus" (2013) og Sci-Fi-thrilleren "The Signal". Alle disse engagementer hjalp Brenton Thwaites til ikke kun at mestre sine skuespilfærdigheder, men også med at øge hans generelle popularitet og også hans nettoværdi.

I løbet af 2014 optrådte Thwaites sammen med Meryl Streep og Jeff Bridges i "The Giver", over for Ewan McGregor i "Son of a Gun"-actionfilmen, samt i Hollywoods blockbuster med Angelina Jolie i titelrollen som "Maleficent", i som han portrætterede prins Philip. I 2016 optrådte Brenton i den historiske fantasy-dramafilm "Gods of Egypt", hvor han portrætterer Bek, en tyv, der blander sig i de gamle guders forretning, med hovedrollen med Nikolaj Coster-Waldau og Gerard Butler. Han optrådte også som Henry Turner i den femte efterfølger af "Pirates of the Caribbean"-sagaen - "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" (2017), over for det velkendte hold Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knghtley samt Geoffrey Rush og Javier Bardem. Uden tvivl har alle disse præstationer hjulpet Brenton Thwaites til dramatisk at forstørre størrelsen af hans rigdom.

Apropos 2018, så er Thwaites ved at optræde i hovedrollen i den kommende web-tv-serie "Titans", som i øjeblikket er i forproduktionen, en satsning, der helt sikkert vil få indflydelse på Brenton Thwaites' nettoformue.

Når det kommer til hans personlige liv, har Brenton Thwaites været i et forhold med Chloe Pacey siden 2015, som han også har budt velkommen til en datter med. Selvom der er rygter om, at han var romantisk forbundet med Taylor Swift, blev disse afvist af Brenton selv. Når han ikke filmer, bor han sammen med sin familie i Los Angeles, Californien.

Anbefalede: