Indholdsfortegnelse:

Bill Lester nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Bill Lester nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Bill Lester nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Bill Lester nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: former NASCAR driver Bill Lester book signing in Atlanta today. (Posman Books) 2024, April
Anonim

Bill Lesters nettoværdi er $2 millioner

Bill Lester Wiki Biografi

William Alexander "Bill" Lester III blev født den 6. februar 1961 i Washington D. C. USA og er kendt som en tidligere professionel racerkører. Han blev den eneste afroamerikaner, der konkurrerede på fuld tid i et NASCAR-kredsløb efter sit løb i NASCAR Craftsman Truck Series. Bortset fra dette er han kendt for at deltage i flere Nextel Cup-serier og Daytona Prototype-kategorien i Rolex Sports Car Series fra 2008 til 2010. I øjeblikket er Lester medlem af National Motorsports Appeals Panel.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Bill Lester er? Ifølge kilder er det blevet anslået, at Bill Lesters samlede nettoværdi er over 2 millioner dollars i slutningen af 2017, akkumuleret gennem en succesfuld karriere inden for væddeløb, som han startede i slutningen af 80'erne.

Bill Lester nettoværdi $2 millioner

Bill studerede ved University of California, Berkeley, hvorfra han dimitterede i 1984 med en bachelorgrad i elektroteknik og datalogi. Han blev først ansat hos Hewlett-Packard, før han besluttede at forfølge en autoracerkarriere. Hans første satsninger omfattede SCCA- og IMSA-serien, og Lester fik sin debut på Sears Point International Raceway i 1989, hvor han sluttede på en 12. plads i en Chevrolet Camaro. Samme år vandt han en sejr i Sears Points udholdenhedsløb. Året efter begyndte han at køre SCCA for Rocketsports i Portland, hvorefter han tog en lang pause fra professionelt løb indtil 1996, hvor han optrådte ved Watkins Glen, Elkhart Lake, Sears Point, Wisconsin og Reno. I 1998 og 1999 konkurrerede han i 24 Hours of Daytona, hvor han sluttede henholdsvis femte og tiende, og i 1999 var Busch Series den første afroamerikaner til at konkurrere, og markerede den eneste gang i NASCARs løb, at to afroamerikanere konkurrerede i det samme. race, da han kørte mod Bobby Norfleet. Hans nettoformue var nu etableret.

I begyndelsen af 2000'erne kørte han på fuld tid for Hamilton i Craftsman Truck-serien og sluttede som andenplads for NASCAR Craftsman Truck Series Rookie of the Year. I 2003 opnåede Bill sin første karriere-pole på Lowe's Motor Speedway, og sluttede på en 10. plads på Kansas Speedway, og sluttede til sidst på en 14. plads i mesterskabet. Året efter skiftede Lester til Bill Davis Racing, hvilket bragte ham to på hinanden følgende pole og første top-fem-placeringer i 2005. Han deltog også i sit første Nextel Cup-løb, og blev den første afroamerikaner, der lavede et Cup-løb siden 1986. I 2006 Bill kørte for Billy Ballew, men forlod NASCAR-racing i slutningen af 2007 for at køre i Grand-Am Rolex Sports Car Series sammen med Shane Lewis i 2008, for derefter at flytte til Orbit Racing et år senere. Bill kørte også for Starworks Motorsport og Autohaus Motorsports. En anden af hans præstationer skete i maj 2011, da han vandt Grand-Am divisionen på Virginia International Raceway, og blev den første afroamerikaner til at gøre det.

Når det kommer til hans privatliv, er Bill gift med Cheryl Lester - parret har to sønner, og familien bor i Fayetteville, Arkansas.

Anbefalede: