Indholdsfortegnelse:

Kerry Earnhardts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Kerry Earnhardts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kerry Earnhardts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kerry Earnhardts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Kerry Earnhardts nettoformue er $15 millioner

Kerry Earnhardt Wiki Biografi

Kerry Dale Earnhardt blev født den 8. december 1969 i Kannapolis, North Carolina, USA. Han er en pensioneret NASCAR-kører, men måske bedst kendt som den ældste søn af den syv gange Winston Cup Series-vinder Dale Earnhardt. Han var også konsulent for Dale Earnhardt, Inc. Hans søn er også racerkører og konkurrerer som en del af Monster Energy NASCAR Cup Series. Alle hans anstrengelser har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Kerry Earnhardt? Fra slutningen af 2017 anslår kilder en nettoværdi, der er på $15 millioner, for det meste tjent gennem succes som en del af NASCAR-industrien og fra arv. Efterhånden som han fortsætter sin karriere, forventes det, at hans formue også vil fortsætte med at stige.

Kerry Earnhardts nettoværdi 15 millioner dollars

Som et år gammel ville Kerrys forældre skilles. Han blev til sidst adopteret af sin stedfar, og Kerry brugte et andet efternavn i en periode, da han knap så sin far, før han var 16 år gammel. Han droppede ud af gymnasiet og arbejdede på flere skæve jobs, blandt andet på Cannon Mills og en Pizza Hut.

I 1990'erne begyndte Earnhardt at køre biler og begyndte at interessere sig for racerløb. Han startede med at køre gadeaktier i 1992 og dukkede op ved forskellige baneløb og vandt 1992 Rookie of the Year-prisen. To år senere fik han Rookie of the Year Honours, da han startede på NASCAR-kredsløbet. Han ville fortsætte med at køre som en del af NASCAR i de næste par år, før han sluttede sig til ARCA Racing Series i 2000 og 2001, hvor han vandt fire af sine 11 starter. Han fik også sin Winston Cup-debut i 2000 som en del af Marcis Auto Racing, som omfattede løb mod hans far Dale Earnhardt og halvbror Dale Earnhardt, Jr. Året efter ville Dale Sr. blive dræbt i Daytona.

Kerry ville derefter blive en del af 2002 Busch Series, hvilket gør det til hans eneste to hele sæsoner i nogen af NASCARs top tre serier. Han forsøgte sig også for at kvalificere sig til Winston Cup i 2002 og 2003, men det lykkedes ikke at klare cuttet. I 2004 begyndte han at køre i Nextel Cup-løb, men med en højeste placering på 17. pladsen. Samme år kørte han også som en del af K&N Pro Series West. I 2005 sluttede han sig til Billy Ballew Motorsports for at køre i Craftsman Truck Series, og året efter skrev han kontrakt med ThorSport Racing og havde sin bedste placering som nummer 11. I 2007 annoncerede han sin pensionering fra konkurrenceracer og arbejdede som testkører for DEI. En af hans seneste bestræbelser er at køre en af sin fars originale biler, som er en nr. 3 1995 Chevrolet Monte Carlo.

For hans personlige liv er det kendt, at Earnhardt giftede sig med Rene i 1999, og de har en datter. Kerry har også to sønner fra et tidligere ægteskab og har en steddatter. Hans børn har også prøvet deres kræfter med at forfølge racerløb som en karriere. Earnhardt har også et barnebarn.

Anbefalede: