Indholdsfortegnelse:

Kyle Lowrys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Kyle Lowrys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kyle Lowrys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kyle Lowrys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Stephen A. calls fan who shoved defenseless Kyle Lowry a ‘punk’ | First Take 2024, September
Anonim

Kyle Lowrys nettoværdi er $40 millioner

Kyle Lowry Wiki Biografi

Den succesfulde basketballspiller Kyle Lowry, blev født den 25. marts 1986 i Philadelphia, Pennsylvania, USA, og er i øjeblikket skrevet under på National Basketball Association (NBA) franchisen, Toronto Raptors. Tidligere spillede han for Memphis Grizzlies og Houston Rockets, og bortset fra sin klubkarriere vandt han en guldmedalje ved sommer-OL 2016 med USA's herrelandshold.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig hans succesrige karriere har gjort ham siden debuten i 2006? Ifølge autoritative kilder er Lowrys nettoværdi $38 millioner i slutningen af 2017.

Kyle Lowrys nettoværdi $40 millioner

Opvokset i Philadelphia gik Lowry på Cardinal Dougherty High School, og mens der var en af de bedre spillere i mændenes basketballhold. Efter endt high school blev Lowry kåret som nr. 6 point guard i USA, og som den 28. spiller samlet. Han meldte sig ind på Villanova University, hvor han fortsatte med at spille basketball, og imponerede sådan, at han efter to succesfulde år erklærede sig for 2006 NBA-draften.

Kyle blev valgt som det 24. samlede valg af Memphis Grizzlies, og havde en succesfuld start, men efter kun ti kampe fik Kyle et brækket håndled i kampen mod Cleveland Cavaliers. Efter en vellykket operation vendte Kyle tilbage til en anden sæson, men efter Grizzlies draftede Mike Conley Jr., en anden point guard, blev Kyle kun brugt som en anden enhedsspiller. For at gøre tingene værre blev der udpeget en ny træner, og Kyle blev byttet til Houston Rockets, men blev hurtigt en start point guard, og i sin første sæson spillede han i 28 kampe og havde i gennemsnit 7,6 point og 3,6 assists, hvilket var nok til at hjælpe Rockets når slutspillet den sæson og når semifinalerne, hvor de blev slået af Los Angeles Lakers, som vandt mesterskabet det år.

Kyle forblev fire sæsoner i Houston og forbedrede sit spil gennem årene, hvilket resulterede i en ny kontrakt, som øgede hans nettoformue i høj grad. Han blev dog sendt til Toronto Raptors, hans nuværende hold, i en handel, der sendte Gary Forbes til Rockets sammen med et fremtidigt valg i første runde. Han kom godt fra start med mere end 20 point scoret i de første tre kampe, men blev skadet mod Oklahoma City Thunder, og da han vendte tilbage, mistede han startpositionen til Jose Calderon, men det holdt ikke længe, da han genvandt det, da Calderon blev byttet til Detroit Pistons.

Siden da er Kyle blevet en af varemærkespillerne i denne canadiske franchise, og sammen med DeMar har DeRozan ført holdet til fire lige slutspil. Hans bedste sæson var 2016-2017, hvor han i gennemsnit havde 22,4 point, 7,0 assists og 4,8 rebounds pr. stor grad. Han har også modtaget flere hædersbevisninger for sit navn, herunder tre NBA All-Star optrædener, den første i 2015, og at blive udnævnt til All-NBA Third Team i 2016.

Med hensyn til hans personlige liv er Kyle gift med Ayanna Cornish-Lowry, og parret har to sønner sammen. Før deres ægteskab var Ayanna også en basketballstjerne, men har siden da fokuseret på sit familieliv.

Anbefalede: