Indholdsfortegnelse:

Mike Brewer Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Mike Brewer Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Mike Brewer Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Mike Brewer Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: What happened between Edd China and Mike Brewer? 2024, Kan
Anonim

Mike Brewer nettoværdi er $1,5 millioner

Mike Brewer Wiki Biografi

Mike Brewer blev født den 28. august 1964 i Lambeth, London, Storbritannien, og er en bilhandler og vært for tv-shows inden for motorsport. Mike er bedst kendt af verden fra at være vært på Discovery-kanalen og som bilsælger i shows som "Driver" (1998-2002), "Deals on Wheels" (1997-2001), og er i øjeblikket vært "Wheeler Dealers" (2003- nu) med kollegaen Edd China. Hans karriere har været aktiv siden begyndelsen af 1990'erne.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Mike Brewer er i slutningen af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Mike Brewers nettoværdi er over 1,5 millioner dollars, et beløb tjent gennem hans succesrige karriere i bilforhandlere og hans tv-værtkarriere.

Mike Brewer nettoværdi $1,5 millioner

Der er ingen information om Mike Brewers barndom og uddannelse. Den første kendte om hans karriere er med hensyn til bilhandel, men allerede i 1997 fik Mike sit første show, kaldet "Deals on Wheels", som var populært nok til at vare indtil 2001, og det indeholdt også Richard Sutton. Det kørte i fem forskellige sæsoner, da Mike for hver sæson brugte en anden garage, men i 2001 blev showet aflyst, da Mike ønskede nye udfordringer i bilindustrien og ønskede at bringe nye seere til sine shows. Også i 1998 begyndte han at være vært for et andet show om biler, "Driven", sammen med James May og Jason Barlow, og dette show blev sendt indtil 2002, og selvom det lignede "Top Gear", opnåede det ikke noget lignende sidstnævntes succes. Ikke desto mindre var Mikes karriere helt sikkert stigende i slutningen af 1990'erne og begyndelsen af 2000'erne, og det samme var hans nettoværdi.

I 2003 startede Mike endnu et show, "Wheeler Dealers", sammen med mekanikeren Edd China; showet blev ret vellykket i årenes løb og udvidede deres forretning fra Storbritannien til hele Vesteuropa og USA, og åbnede endda en værksted i Huntington Beach, Californien. Fokus for showet er, at Mike og Edd finder gamle biler, som kan restaureres og derefter sælges, for et beløb, der ville give dem begge en afstamningsfortjeneste. Showet sendes stadig, og det er i sin 13. sæson og tiltrækker et publikum på over en million seere pr. afsnit. Dette har øget Mikes nettoværdi betydeligt.

For at tale yderligere om sine bedrifter, var Mike oplægsholder af showet "Pulling Power" fra 2005 til 2008, og senest har han startet sit eget værksted med titlen "Mike Brewer Motors" i 2012, som begge også har øget hans nettoværdi.

Med hensyn til hans personlige liv, bortset fra det faktum, at han har været gift med Michelle siden 1992, og de i øjeblikket bor i Mollington, Oxfordshire, vides der ikke mere om Mikes personlige liv, da han åbenbart kan lide at holde sit privatliv for sig selv.

Anbefalede: