Indholdsfortegnelse:

Ung Dro Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Ung Dro Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Ung Dro Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Ung Dro Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

D`Juan Montreal Harts nettoværdi er $500.000

D'Juan Montreal Hart Wiki Biografi

D'Juan Montreal Hart blev født den 15thjanuar 1979 i Bankhead, Georgia, USA. Verden kender ham som en rapper under hans kunstnernavn Young Dro., der blev fremtrædende med sin single "Yes Sir" i 2002, som var med på albummet "I Got That Dro. Hans karriere som rapper har været aktiv siden 1999.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Young Dro er? Ifølge kilder anslås det, at Young Dros nettoværdi er $500.000, et beløb erhvervet gennem hans karriere som rapper, hvor han har vundet adskillige priser, herunder prisen for bedste rapper i 2006. Dro kan også rose sig selv som den stolte ejer af Cadillac Escalade EXT.

Ung Dros nettoværdi $500.000

Unge Dro voksede op i boligprojekter i Atlanta; hans barndom var præget af hyppige flytninger fra hus til hus. Han kommer fra en meget stor familie, da hans mor har fem børn mere. Hans kærlighed til musik begyndte meget tidligt, da han begyndte at rappe i sine teenageår, men starten på hans professionelle karriere blev udskudt til 1999 på grund af hans problemer med loven. I sine teenageår var han blevet skudt i maven, og som følge heraf kunne han ikke gå i næsten et år.

Ikke desto mindre lykkedes det Young Dro at underskrive en pladekontrakt med det lokale pladeselskab "Tight IV Life Records" i 1999. Hans debutsingle med titlen "Yes Sir" blev et hit ved udgivelsen, hvilket gjorde det muligt for ham at fortsætte med sine indspilninger og udgive sin første album "I Got That Dro" i 2002. Efter albummets succes voksede Dros nettoformue gradvist, hvilket gjorde det muligt for ham at udvide sin karriere yderligere. I 2006 kom hans første album for det store pladeselskab Grand Hustle Records, med titlen "Best Thang Smokin`". Albummet var en enorm succes, da det toppede på 3. pladsen på Billboard 200-hitlisten, sådan at Dro blev inkluderet på XXLs Top 10 Freshman-liste i 2008

Mellem hans andet og tredje album udgav Young Dro flere mixtapes, som indeholdt samarbejder med andre rapkunstnere på musikscenen, såsom Yung L. A, Young Jeezy, Gucci Mane, T. I. og andre. I 2013 udgav Young Dro sit tredje album med titlen "High Times"; selvom albummet ikke var så succesfuldt som hans tidligere studieudgivelse, da det kun nåede 57thplads på Billboard-diagrammet, og det bidrog bestemt til hans popularitet og nettoværdi.

Hans seneste satsninger i musikbranchen omfatter indspilningen af hans næste studiealbum, med titlen "Da Reality Show", som udkommer i september 2015. Derudover har Young Dro også udgivet den første single fra det kommende album, med titlen "We I Da City”. Med hensyn til sit personlige liv har Dro været dedikeret til musik siden sine teenageår. Den største indflydelse på ham har været den populære rapgruppe "Goodle Mob", men hans bedste ven Chris "Daddy Mack" Smith introducerede ham til musikindustriens berømmelse og formue, da han er et af medlemmerne af Kris. Kross rap gruppe.

For at tale om sit kærlighedsliv har Young Dro været i et forhold med Fantasia Barrino siden 2007.

Anbefalede: