Indholdsfortegnelse:

Pastor John Hagee Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Pastor John Hagee Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Pastor John Hagee Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Pastor John Hagee Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Cornerstone Church LIVE 8:30am on Sunday April 10th 2022 2024, Kan
Anonim

John Hagee nettoværdi er $5 millioner

John Hagee Wiki Biografi

John Hagee blev født den 2. april 1940 i Goose Creek, Texas, USA, af Reverend og Vada Hagee. Han er bedst kendt som grundlægger og præst for Cornerstone Church i San Antonio og administrerende direktør for Global Evangelism Television.

Så hvor rig er John Hagee i slutningen af 2017? Autoritative kilder anslår, at Hagees nettoværdi er så høj som 5 millioner dollars, akkumuleret fra hans over fire årtier lange karriere i den tidligere nævnte 'industri'. Derudover er han også en bestsellerforfatter.

Pastor John Hagee nettoværdi 5 millioner dollars

John dimitterede fra Trinity University med en bachelor i historie og uddannelse i 1964, og modtog derefter en mastergrad fra University of North Texas i Denton. Han afsluttede sin uddannelse på Southwestern Assemblies of God University, men har nu også flere æresdoktorgrader. I 1966 grundlagde John Trinity Church i San Antonio; i dag har kirken over 20.000 medlemmer. I 1973 udgav han sin første bog med titlen "The Invasion of Demons", som har en score på de maksimale fem stjerner på Amazon og Good Reads. I 1974 blev ''Like a Cleansing Fire'' udgivet, derefter etablerede Hagee kirken ved Castle Hills i 1975, som startede med et lille antal medlemmer, men i løbet af to år fik mere end 1.600 nye., og voksede gennem det følgende årti og havde mere end 5.000 medlemmer i 1987, da Hagee omdøbte den til Cornerstone Church. Det forlyder, at kirken har over 20.000 medlemmer i dag.

Johns familie er også involveret i forretningen. Hans søn Matt, konen Diana og svigerdatteren Kendal er præster i kirken såvel som John selv. Hagee vendte tilbage til at skrive i 1996, da ''The Beginning of the End'' blev udgivet, modtog positive anmeldelser og tog en position på New York Times Bestseller List ud over at være nummer et i 1996 i Association for Christian Retail faglitterære afdeling. Efter den succes skrev John ''Day of Deception'' og ''Final Dawn Over Jerusalem'' udgivet i henholdsvis 1997 og 1998, og begge blev New York Times bestsellere, hvilket øgede hans nettoværdi.

Han fortsatte med at udgive bøger i slutningen af 90'erne og begyndelsen af 2000'erne, og udgav sin første roman med titlen ''Djævleøen'' i 2001. Han fortsatte med ''Blodens hævner'', den anden bog i romanserien. I samarbejde med sin kone skrev han '' What Every Man Wants in a Woman/ What Every Woman Wants in a Man'' i 2005. '' Jerusalem Countdown '', en bog om apokalyptiske forudsigelser blev udgivet i 2006, og filmen baseret på bogen kom i biograferne i 2009. Som i hans seneste værk vakte ''Four Blood Moons'' megen kontrovers, da den er baseret på Hagees apokalyptiske overbevisninger. Afslutningsvis har han skrevet over 30 store bøger.

I sit personlige liv har Hagee giftet sig to gange, først med Martha Downing fra 1960 til 1975; de har to børn sammen. John blev gift med Diana Castro i 1976, og parret har tre børn. Han er almindeligt kendt for sit humanitære arbejde, og hans ministerier har givet mere end 85 millioner dollars til velgørende formål i Israel. Johannes er berygtet for sine til tider ikke så personlige religiøse overbevisninger om apokalypsen og Kristi andet komme. Gennem hele sin karriere er han blevet kritiseret for at være ''ekstremist''.

Anbefalede: