Indholdsfortegnelse:

Detox Icunts nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Detox Icunts nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Detox Icunts nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Detox Icunts nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: blurred bynes by detox willam y vicky vox 2024, Kan
Anonim

Matthew Sandersons nettoværdi er $700.000

Matthew Sanderson Wiki Biografi

Matthew Sanderson blev født den 3. juni 1985 i Orlando, Florida, USA, og er en pladekunstner og drag-performer, bedst kendt for at bruge kunstnernavnet "Detox Icunt". Han har været aktiv i branchen siden 2012 og blev en del af den femte sæson af "RuPaul's Drag Race". Han vandt frem som en del af drag-scenen i det sydlige Californien, før han opnåede mere anerkendelse. Alle hans anstrengelser har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Detox Icunt? Fra slutningen af 2017 anslår kilder en nettoværdi, der er på $700.000, for det meste tjent gennem en succesfuld karriere som dragperformer. Efterhånden som han fortsætter sin karriere, forventes det, at hans formue også vil fortsætte med at stige.

Detox Icunt nettoværdi $700.000

Detox har en tvillingebror og en søster. Han gik på Manatee High School og ville senere flytte til South View High School i North Carolina. Han blev immatrikuleret i 2003 og ville begynde at optræde i drag, mens han stadig var teenager, først at optræde på natklubber. Derefter flyttede han til West Hollywood, Californien, for at prøve at forfølge en karriere på fuld tid inden for underholdning.

Detox ville starte med at optræde i forskellige musikvideoer, såsom dem til Rihanna og Ke$ha, og var en del af Lady Gaga-musikvideoen med titlen "Applause". Han blev også en del af Chad Michaels "Dreamgirls Revue", Californiens længstvarende kvindelige efterligningsshow. Til sidst sluttede han sig til bandet kaldet "Tranzkuntinental", som indeholdt forskellige drag queens som Vicky Vox, Rhea Liter og Kelly Mantle. Flere muligheder ville åbne sig for ham, hvilket ville øge hans nettoværdi betydeligt, da han også arbejdede som model og ville optræde i "Showgirls in Drag" i 2011. Året efter optrådte han i parodien på "Hold On" af Wilson Phillips med titlen "Chow Down", hvilket førte til, at han optrådte med Vicky Vox og William Belli under navnet DWV, som er en kombination af deres første initialer og også en parodi på SWV. De udgav forskellige singler, herunder "Boy is a Bottom", "Silicone" og "Blurred Bynes", samt musikvideoer, som ville blive virale.

I 2012 blev Icunt en af de 14 drag queens til at konkurrere i den femte sæson af "RuPaul's Drag Race" på Logo TV, som han vandt hovedudfordringen med børne-tv-show-tema. Han afsluttede konkurrencen på en fjerdeplads og sang den "We Are the World"-inspirerede sang med titlen "Can I Get an Amen?", hvis overskud gik til Los Angeles Gay and Lesbian Center. Fire år senere ville han blive en del af anden sæson af "RuPaul's All Stars Drag Race", hvor han var en andenplads sammen med Katya Zamolodchikova. Alle disse muligheder øgede hans nettoværdi endnu mere.

For hans personlige liv er der ikke meget kendt om Detoxs romantiske forhold, hvis nogen. Matthew var i en bilulykke i 2009, der krævede, at han skulle få sin pande rekonstrueret.

Anbefalede: