Indholdsfortegnelse:

Larry Tee Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Larry Tee Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Larry Tee Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Larry Tee Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Lawrence Thoms nettoværdi er $16 millioner

Lawrence Thom Wiki Biografi

Født Lawrence Thom den 12. oktober 1959 i Seattle, Washington, USA, Larry er en DJ, musikproducer, sangskriver og klubpromotor, bedst kendt i verden for at lancere karrieren for dragartister RuPaul, Scissor Sisters og Peaches, blandt andre, mens han også er kendt for at samarbejde med en række musikere, såsom Princess Superstar, Steve Aoki og andre.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Larry Tee er i slutningen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Tees nettoværdi er så høj som 16 millioner dollars, tjent stort set gennem hans succesfulde karriere i musikindustrien, aktiv siden slutningen af 80'erne.

Larry Tee nettoværdi $16 millioner

Af canadisk afstamning, da begge hans forældre var canadiere, tilbragte Larry sin barndom i Marietta, Georgia, men der er ingen information om hans formative år og uddannelse. I de tidlige 80'ere flyttede han til Atlanta og stræbte efter at blive musiker, hvor han begyndte at inkorporere sig selv i musikscenen ved at hænge ud med blandt andre Michael Stipe fra R. E. M., derefter RuPaul, Lahoma Van Zandt og Lady Bunny. I midten af 80'erne flyttede Larry med Lady Bunny og RuPaul til New York City og søgte en chance i Club Kids-scenen. For at blive hørt startede Larry festen Love Machine, blev venner med Michael Alig, begyndte at være vært for DISCO 2000 og var en del af ROXY på ugentlig basis som DJ.

Det var i 90'erne, at Larry blev en fremtrædende skikkelse i den elektroniske musikscene, for det meste takket være hans konstante liveoptrædener og kom til så højt profilerede begivenheder som Palladium, Twilo og ROXY. Også i løbet af 90'erne arbejdede han sammen med RuPaul på hittet "Supermodel (You Better Work), og cementerede derefter hans popularitet i begyndelsen af 2000'erne, da han opfandt udtrykket "electroclash" og formåede at varemærke det, og som blev en musikalsk genre og en festival, som blandt andet indeholdt Scissor Sisters, Peaches og Fischerspooner.

Larry fortsatte med at samarbejde med Andy Bell om sangen "Matthew", en hyldest til Matthew Shepard, der på tragisk vis mistede livet i slutningen af 90'erne for at være homoseksuel, og udgav dansealbummet "Club Badd", som indeholdt sange fra bl.a. kunstnere som Princess Superstar, Jeffree Star, Herve, Perez Hilton og mange andre, hvis salg øgede hans nettoværdi betydeligt. Et år senere udgav Larry sangen "Let's Make Nasty", som en duet med Roxy Cottontail.

I 2011 forlod han USA og slog sig ned i Shoreditch, London; hans popularitet fulgte ham til Europa, og han landede hurtigt koncerten Super Electric Party Machine, der blev afholdt i East Bloc hver fredag aften, og XOYO, plus at hjælpe kunstnere som Brooke Candy, Charli XCX, Ssion og andre. Efter fire år i London flyttede Larry til Berlin, Tyskland, hvor han fortsatte sin musikalske karriere og lancerede også tøjlinjen TZUJI, som efterfølgende blev båret af Rihanna, Sean Kingston, Missy Elliott og andre, og som kan købes i butikker i London, Los Angeles, Berlin og New York, hvilket har øget hans nettoformue i høj grad.

Med hensyn til hans personlige liv har Larry en tendens til at holde sine mest intime detaljer skjult for offentligheden, derfor er der ingen pålidelig information tilgængelig om Larry i medierne.

Anbefalede: