Indholdsfortegnelse:

Juanita Jordans nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Juanita Jordans nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Juanita Jordans nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Juanita Jordans nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: New Jordans 2024, Kan
Anonim

Juanita Vanoys nettoværdi er $170 millioner

Juanita Vanoy Wiki Biografi

Juanita Vanoy blev født den 13. juni 1959 i Chicago, Illinois, USA. Juanita er en tidligere model, men er også Michael Jordans ekskone, og Juanitas nettoformue kommer hovedsageligt fra et skilsmisseforlig med den berømte basketballspiller, som skete i 2006. Deres forhold havde varet i mange år, da parret mødtes til første gang i 1984, og efter skilsmissen blev Juanita efterladt som en ekstremt rig kvinde.

Så hvor rig er Juanita Jordan? Kilder har anslået, at Juanita efter sin skilsmisse stod tilbage med en anslået nettoværdi på 170 millioner dollars. På det tidspunkt bestod Juanitas rigdom for det meste af en enorm ejendom, der tilhørte hende og Michael, som var vurderet til $168 millioner. Sagen er berømt for på det tidspunkt at være den største celebrity-skilsmisseforlig og er stadig bedømt i top 10.

Juanita Jordans nettoværdi $170 millioner

Juanita Jordan arbejdede som sekretær og model i mange år, men var stort set ukendt. På det tidspunkt, hun mødte Michael Jordan i 1984, vidste hun tilsyneladende ikke, hvor mange penge dette forhold sandsynligvis ville bringe hende, måske delvist fordi Michael først lige var begyndt at spille i NBA. Parret var kærester i flere år, før Michael endelig friede til Juanita i 1987, og det tog to år mere, før de endelig giftede sig. Parret har to sønner ved navn Jeffrey Michael og Marcus James og en datter Jasmine. De lignede en lykkelig kærlig familie, der havde det hele, og det var et chok for alle, da de annoncerede deres forestående skilsmisse i 2002, men de ændrede mening og forsøgte at forsone sig, men det virkede ikke, og de officielle skilsmissepapirer blev underskrevet i 2006. Alt skete efter en gensidig aftale uden nogen skandaløse hændelser, selvom de seneste faderskabskrav mod Michael kan tyde på noget andet. Som før nævnt steg Juanita Jordans nettoformue efter opdelingen i vejret; sådan en enorm skilsmisseforlig havde ingen fortilfælde på det tidspunkt, men siden da har verden set endnu større, såsom Mel Gibson og Robyn Denises skilsmisse, der endte med et forlig på mere end $400 millioner.

Med tanke på hvor rig Juanita Jordan er, er hun kendt for at være en meget beskeden og jordnær person, der undgår pressen og beskytter sin families privatliv. Hun havde dog ikke levet som en skødesløs hustru til en rig berømthedsmand. Sammen med Michael var hun med til at stifte og arbejde som formand for "Michael and Juanita Jordan Endowment Fund". Udover det blev Juanita Jordan også involveret i en ejendomshandel, som sandsynligvis har bidraget til hendes nettoværdi, men selvfølgelig ikke så meget som de penge, hun modtog som skilsmisseforlig. Hvad angår Juanitas ejendom, er hun kendt for at have købt en penthouse på størrelse med 8.000 kvadratmeter for 5 millioner dollars.

Juanita Jordan optræder ikke ofte i medierne, men blev for nylig nævnt igen på grund af hendes og Michaels datter, der meldte sig på college. Derudover kom Juanitas navn frem, da Michael Jordan blev forlovet for anden gang.

Anbefalede: