Indholdsfortegnelse:

Boston Russells nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Boston Russells nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Boston Russells nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Boston Russells nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Boston Russells nettoværdi er $100.000

Boston Russell Wiki-biografi

Født i Boston Oliver Grant Russell den 16. februar 1980 i Los Angeles, Californien, USA, han er en filmproducent og en berømthed, men sandsynligvis bedst kendt af verden som søn af den berømte skuespiller Kurt Russell og hans kone Season Hubley.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Boston Russell er i slutningen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Russells formue er så høj som $100.000, et beløb, der stort set er tjent gennem hans beskedne karriere i filmindustrien i løbet af de sidste 15 år.

Boston Russells nettoværdi $100.000

Boston blev født som den eneste søn af Kurt Russell, en Golden Globe Award-nomineret skuespiller, og sangerinde og skuespillerinde Season Hubley. Hans forældre mødtes i 1979 under optagelserne til filmen "Elvis", en biopic om rockens konge, hvor Kurt portrætterede Elvis, mens Season var Priscilla Presley, hans kone. De to slog til og blev gift samme år. Året efter blev Boston født.

Bostons forældre blev dog skilt i 1983, og Kurt indledte et forhold med Goldie Hawn, som han stadig er i et forhold med, og blev Hollywoods længstvarende ugifte par.

Boston har en halvbror fra sin fars nyfundne kærlighed, Wyatt Russell, som er en professionel ishockeyspiller.

Selvom Boston er født af stjerneforældre, er Bostons opvækst og uddannelse blevet udeladt fra medierne, på trods af at de hele tiden er blevet jagtet af journalisterne.

Hans karriere er også blevet holdt under dække, det er kun kendt, at han arbejdede som produktionsassistent på filmen "Executive Decision" i 1996, hvor hans far medvirkede, ved siden af Halle Berry og Steven Seagal. Boston optrådte også i tv-dokumentarserien "60 Minutes" i 2005, hvilket helt sikkert øgede hans nettoværdi.

Med hensyn til hans personlige liv har Boston en tendens til at holde sine mest intime detaljer skjult for offentlighedens øjne, inklusive ægteskabelig status og antallet af børn, derfor er der ingen pålidelig information tilgængelig om den eneste søn af Kurt Russell og Season Hubley.

Anbefalede: