Indholdsfortegnelse:

Luke Andrew Kruntchev Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Luke Andrew Kruntchev Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Luke Andrew Kruntchev Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Luke Andrew Kruntchev Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Kapitel 4.21 - Thailand Reiseführer: Der perfekte Reiseführer für einen unvergesslichen... 2024, Kan
Anonim

Luke Andrew Kruntchevs nettoværdi er 28. marts 2009

Luke Andrew Kruntchev Wiki Biografi

Luke Andrew Kruntchev blev født den 28. marts 2009 i USA og er en barneskuespiller, bedst kendt af verden som Harrison Morgan i tv-serien "Dexter" (2010-2012), og som Parker Jonas i sæbeoperaen " Days of Our Lives” (2013-2015).

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Luke Andrew Kruntchev er i slutningen af 2017? Desværre mangler medierne endnu at afsløre den nøjagtige mængde af Andrews samlede rigdom, men takket være hans tidlige succes er det sikkert, at han tæller sin rigdom i hundredtusindvis af dollars.

Luke Andrew Kruntchev nettoværdi under gennemgang

Lidt er kendt om Lukes baggrund, herunder hans forældres navne og hans fødested, selvom det er kendt, at han har en identisk tvillingebror, Evan George, som også optrådte i Lukes roller.

Fra en ekstrem ung alder blev Luke kastet ind i showbusiness i rollen som Harrison Morgan i tv-krimi-drama-serien "Dexter" (2010-2012). Luke var med i over 20 afsnit af den Golden Globe-prisvindende serie, hvilket helt sikkert øgede hans rigdom i høj grad. Han blev ret populær blandt producenterne, og i 2011 fik han rollen som Boyd i tv-komedieserien "Last Man Standing" (2011-2012), med Tim Allen, Nancy Travis og Molly Ephraim i hovedrollerne. Dette tilføjede også et betydeligt beløb til hans nettoformue.

Dette er ikke alt for hans allerede succesrige karriere, da Luke portrætterede Parker Jonas i sæbeoperaen "Days of Our Lives" fra 2013 til 2015, hvilket yderligere øgede hans rigdom.

Takket være hans tidlige succes er fremtiden lys for denne lille barnestjerne, og nye roller er meget sandsynligt, at du kommer hans vej den ene efter den anden.

Med hensyn til sit personlige liv, så bruger Luke sin fritid sammen med familie og venner, og når han ikke handler, er han i skole.

Anbefalede: