Indholdsfortegnelse:

Wally Szczerbiak nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Wally Szczerbiak nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Wally Szczerbiak nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Wally Szczerbiak nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: People Talking Sports* Episode 7 | Wally Szczerbiak & Mo Amer | Aired July 20 2024, Kan
Anonim

Walter Robert Szczerbiak Jr.s nettoværdi er $35 millioner

Walter Robert Szczerbiak Jr. Wiki Biografi

Walter Robert Szczerbiak, født den 5. marts 1977, er en tidligere amerikansk professionel basketballspiller, som blev kendt, mens han spillede for forskellige hold i National Basketball Association (NBA).

Så hvor meget er Szczerbiaks nettoværdi? I slutningen af 2016, baseret på autoritative kilder, rapporteres det at være over $35 millioner, erhvervet fra hans år som atlet og senere som sportskommentator.

Wally Szczerbiak nettoværdi $35 millioner

Født i Madrid, Spanien, Szczerbiak er søn af Marilyn og Walt Szczerbiak - amerikaner af polsk afstamning - og han har to søskende, Will og Wendy. Under deres tid i Madrid spillede Walt for basketballholdet Real Madrid og førte holdet til at vinde tre europæiske ligamesterskaber. Da Walt trak sig tilbage fra at spille basketball, tog han sin familie tilbage til USA og bosatte sig i Long Island, New York.

I Szczerbiaks yngre år gik han på Cold Spring Harbor High School, hvor han begyndte at udmærke sig i basketball. Med sin konsekvente præstation blev han belønnet med Nassau Countys fremragende drengebasketballspiller - Richard Sangler Award, men på trods af hans indsats var han ude af stand til at imponere nogen colleges, og det lykkedes ikke at blive rekrutteret.

Szczerbiak besluttede at studere på Miami University, hvor han tog en marketinggrad på universitetets Richard T. Farmer School of Business. Mens han studerede, spillede han også med skolens basketballhold og udmærkede sig igen. I løbet af sin tid med RedHawks vandt Szczerbiak adskillige priser, herunder at blive kåret som MAC Player of the Year, andethold All American af Associated Press og førstehold All-American af Basketball News og Sports Illustrated.

Med sin enestående præstation på college besluttede Szczerbiak i 1999 at deltage i NBA Draft og blev valgt af Minnesota Timberwolves som deres sjette samlet. Dette blev begyndelsen på hans professionelle karriere i basketball og startede også hans nettoformue.

Szczerbiak spillede med Minnesota Timberwolves i otte år og nød nogle mindeværdige bedrifter som at være trænernes udvælgelse i 2002 Western Conference All-Star-holdet. Men i 2006 blev han byttet til Boston Celtics sammen med Dwayne Jones og Michael Olowokandi. I løbet af sin tid med Celtics led han adskillige skader og var ude af stand til at spille i et par måneder. Året efter besluttede Celtics at bytte ham til Seattle SuperSonics, men han tilbragte kun et år med holdet og blev derefter byttet til Cleveland Cavaliers.

På trods af de mange transfers fortsatte Szczerbiak med at udmærke sig i sporten. Mens han var hos Cavaliers, spillede han godt og hjalp holdet med at komme forbi første runde af 2008-slutspillet. Desværre oplevede han endnu en skade og besluttede at trække sig formelt fra sporten efter 10 år. Hans år med NBA slyngede ham ikke kun i rampelyset, men øgede også hans rigdom enormt gennem årene.

I dag arbejder Szczerbiak som basketball-analytiker for CBS College Sports og sluttede sig også til MSG Network, hvor han dækker New York Knicks post-game-udsendelser.

Med hensyn til hans personlige liv er Szczerbiak gift med Shannon Ward, som han mødte på college. Parret giftede sig i 2000, og sammen har de fem børn.

Anbefalede: