Indholdsfortegnelse:

Jorge Lorenzos nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jorge Lorenzos nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jorge Lorenzos nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jorge Lorenzos nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Jorge Lorenzos nettoværdi er $20 millioner

Jorge Lorenzo Wiki Biografi

Jorge Lorenzo Guerrero blev født den 4. maj 1987 i Palma de Mallorca, De Baleariske Øer, Spanien, og er en professionel Grand Prix motorcykel racerkører, der er bedst anerkendt for at være 250cc verdensmester to gange og MotoGP verdensmester tre gange, idet første spanske rytter til at vinde flere premierklasser. Fra 2017 konkurrerer han for Ducati Team. Hans professionelle karriere har været aktiv siden 2002.

Så har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Jorge Lorenzo er fra begyndelsen af 2017? Det anslås af autoritative kilder, at Jorge tæller sin nettoværdi til et beløb på $20 millioner, hvor hovedkilden er hans karriere som professionel motorcykelracer. Jorge støttede også den Kina-baserede Zopo Speed 7 GP-smartphone fra Zopo Mobile, hvilket har øget hans formue, såvel som det faktum, at han var forsideansigtet for mange motorcykeludstyrsfirmaer.

Jorge Lorenzos nettoværdi på 20 millioner dollars

Jorge Lorenzo tilbragte sin barndom i sin hjemby, begyndte at køre på motorcykel, da han kun var tre år gammel, og efter kun et par måneder konkurrerede han i sine første minicross-løb. I en alder af otte vandt han den baleariske titel, og næste år tog han øens minicross, trial, minimoto og junior motocross titler. I det følgende år begyndte han at konkurrere i nationale ligaer og vandt Aprilia 50cc Cup. Selvom han var for ung, fik han lov til at konkurrere i den spanske 125cc-serie, da han kun var 13 år gammel, og i en alder af 14 blev Jorge den yngste vinder nogensinde af det europæiske 125cc-løb.

I 2002 tog han sit første skridt på verdens motorcykelraceretape med Derbi ved det spanske grandprix i Jerez. Han måtte misse den første dag af træningen, fordi han ikke fyldte 15 endnu, men dagen efter begyndte han at konkurrere og opnåede enorm popularitet takket være hans evner og det faktum, at han endda var i stand til at kvalificere sig til løbet på trods af at han var det. ung. I de følgende år var han på vej til toppen af motorcykel-vejløbsverdenen. I 2007 dominerede han 250cc-klassen med otte sejre og ti pole, tog to verdenstitler og blev den mest succesrige 250cc spanske rytter gennem tiderne, hvilket tilføjede en betydelig mængde til hans nettoværdi.

Men i 2008 blev han forbundet med Yamaha MotoGP som Valentino Rossis partner; begyndelsen af denne sæson var meget vellykket for Lorenzo, da han blev den yngste MotoGP-rytter til at tage en af medaljerne i sine første tre løb, hvilket tilføjede en betydelig mængde til hans nettoværdi. Men fra midten af 2008 led han mange skader på grund af syv ulykker på blot et par måneder. På trods af alvorlige skader var han i stand til at afslutte de fleste af sine løb og endte på en samlet sjetteplads og vandt ét løb.

I de følgende år blev han hos Yamaha, og vandt verdensmesterskabet i 2010, 2012 og 2015 på trods af et par skader.

I de senere år er han stadig i toppen af motorcykel-vejracerverdenen. Sæsonen 2016 startede han med en sejr, men formåede så ikke at snuppe en sejr tre gange i træk, så han faldt ned i titelløbet. Han formåede dog at bringe sig tilbage foran mesterskabet og vise hele verden, at han stadig er i samme form, som han var på toppen af sin karriere, og han vil helt sikkert øge sin nettoværdi.

Ud over hans succesfulde karriere er en karakter i videospillet "Halo: Reach" opkaldt efter ham, og Circuito de Jerez omdøbte det trettende hjørne til "Curva Lorenzo".

Når vi taler om Jorge Lorenzos personlige liv, er lidt kendt i medierne om det, da han åbenbart holder det privat. I fritiden nyder han at samarbejde med forskellige velgørende organisationer, læse bøger og lytte til musik.

Anbefalede: