Indholdsfortegnelse:

Kenny G Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Kenny G Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Kenny G Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Kenny G Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: KENNY G - " FOREVER IN LOVE " - LIVE - HD. 2024, Kan
Anonim

Kenny G nettoværdi er $50 millioner

Kenny G Wiki Biografi

Kenneth Bruce Gorelick blev født den 5. juni 1956 i byen Seattle, Washington, USA af jødiske forældre (mor fra Canada), og er en af verdens mest populære og bedst sælgende musikere og performere kendt for sine talenter med saxofon. Ganske muligt den mest populære moderne instrumentalist, Kenny Gs diskografi omfatter samarbejder med musikgiganter som Frank Sinatra, Natalie Cole, Michael Bolton og Aretha Franklin, og han har endda arbejdet med den daværende rapper Will Smith og hans duetpartner, DJ Jazzy Jeff. Med alt det i tankerne vil det ikke komme som nogen overraskelse, at Kenny G's nettoværdi er så stor, som den er - eller at den ser ud til at fortsætte med at vokse.

Så hvor rig er Kenny G? Ifølge autoritative kilder har Kenny G's svimlende pladesalg og forskellige samarbejder med andre verdensberømte stjerner givet ham en anslået nettoværdi på 50 millioner dollars.

Kenny G nettoværdi $50 millioner

Kenny G har haft en affinitet for sit foretrukne instrument - saxofonen - siden hans allertidligste dage. Ved at tilskrive sin første oplevelse af instrumentet at høre det på "The Ed Sullivan Show", begyndte Kenny G at spille, da den fremtidige legendariske instrumentalist kun var ti år gammel. I dag kan det komme som en overraskelse at høre, at Kenny G engang havde problemer med at komme ind i gymnasiets jazzband - det tog Kenny to forsøg, men det afskrækkede ham ikke. Denne beslutsomhed gav pote, da Kenny G's første professionelle koncert kom, da han stadig gik i gymnasiet - det lykkedes ham at få en rolle i komponisten og sangskriveren Barry Whites "Love Unlimited Orchestra". Bagefter fulgte forskellige bands efter, indtil Kenny G underskrev sin første kontrakt med pladeselskabet "Arista Records" som soloartist. Men selvom han var meget opsat på muligheden for en musikkarriere, forsømte Kenny G ikke sine studier og dimitterede magna cum laude fra University of Washington i 1977 med en grad i regnskab.

Siden sin debut i teenageårene har Kenny G udgivet en række albums, der fik stor succes. Typisk klassificeret som en smooth jazz-artist, har Kenny G været en konsekvent bestseller gennem hele sin karriere - hans andet og tredje album, "G Force" og "Gravity", var allerede succesfulde hits, der fortsatte med at blive platin i USA. Fremtidige album solgte endnu bedre, inklusive Kennys sjette album, "Breathless" - som blev det mest kommercielt succesrige instrumentalalbum i historien, der solgte 15 millioner eksemplarer og helt sikkert gav Kenny G's nettoværdi et massivt løft på vej. I 2000 blev Kenny G allerede inviteret til at optræde i Det Hvide Hus. Det er værd at bemærke en anden stor grund til Kenny G’s imponerende nettoformue – saxofonlegenden har indspillet flere sange, der primært er rettet mod det stadigt voksende kinesiske marked. Faktisk er Kenny G's største hit nogensinde nok den mærkelige historie om hans sang "Going Home" - som bruges over hele Kina til at markere afslutningen på forskellige forretninger, fra tv-programmer til togstationer og indkøbscentre.

I sit personlige liv bor Kenny G i dag i Malibu, Californien. Kenny G giftede sig med Lyndie Benson-Gorelick i 1992, og de har to sønner sammen. Desværre gik parret fra hinanden i 2012, da Kenny G ansøgte om skilsmisse.

Anbefalede: