Indholdsfortegnelse:

Myles Kennedys nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Myles Kennedys nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Myles Kennedys nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Myles Kennedys nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: How to play Watch Over You by Myles Kennedy on Guitar 2024, Kan
Anonim

Richard Myles Kennedys nettoværdi er $3 millioner

Richard Myles Kennedy Wiki Biografi

Richard Myles Kennedy blev født den 27. november 1969 i Boston, Massachusetts USA, og er en sanger, sangskriver og guitarist. Kennedy, der er kendt for sit brede vokalområde, begyndte at undervise i guitar, men er blevet inviteret som gæst på live-shows og har deltaget i indspilningssessioner af mange bands i de senere år. Siden 2004 har han været vokalist og guitarist i Alter Bridge sammen med guitaristen Mark Tremonti. Før det, mellem 1993 og 1996, var han sanger og guitarist i jazzfusionsbandet Citizen Swing og ledede efterfølgende det alternative rockband The Mayfield Four, der gik fra hinanden i 2002. Han er også aktiv som soloartist; Myles Kennedy har været aktiv i underholdningsindustrien siden 1988.

Hvor meget er Myles Kennedys nettoværdi? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at den samlede størrelse af hans rigdom er så meget som 3 millioner dollars, som af de data, der blev præsenteret i midten af 2016. Musik er hovedkilden til hans nettoværdi.

Myles Kennedys nettoværdi på $3 millioner

Til at begynde med spillede Kennedy guitar for en jazzfusionsgruppe kaldet Cosmic Dust i sin tidlige karriere. At spille guitar var meget avanceret, fordi Myles brugte sin viden om jazzteori i forhold til sine fremragende tekniske evner. Efter sit ophold med Cosmic Dust leverede Kennedy vokal og spillede guitar for Citizen Swing. I sommeren 1996 sluttede Kennedy sig til det nydannede rockband The Mayfield Four i stillingen som vokalist og guitarist og spillede med barndomsvennerne Zia Uddin, Craig Johnson og Marty Meisner. På grund af ukendte årsager blev Johnson fyret i 1999, og bandet fortsatte som en trio, men mangel på reel succes førte til, at The Mayfield Four blev officielt opløst i 2002. Myles' nettoværdi var stadig steget.

To år senere blev han kaldt af den tidligere Creed-guitarist Mark Tremonti til at slutte sig til et hans band, efterfølgende kaldet Alter Bridge, som han har optrådt med indtil nu. I mellemtiden har Myles dog deltaget i andre projekter; efter sigende erstattede han Robert Plant under turnéen til Led Zeppelin i 2009; Kennedy benægtede rygterne om, at han sang med Led Zeppelin, dog ikke skjule det faktum, at den improviseret instrumental del af dette hold. I 2009 indspillede Kennedy 2 sange med Slash til hans debut-soloalbum "Back from Cali" og "Starlight", og var også frontmand på Slash promotion verdensturné i 2010, og Kennedy spillede for Ozzy Osbourne under hans turné i USA i 2011. I 2012 indspillede han (allerede medlem af holdet Slash) et album "Apocalyptic Love". I 2014 udgav han sammen med Slash og The Conspirators endnu et album kaldet "World on Fire". Alt hans arbejde har bidraget til hans nettoværdi.

For at opsummere, er Kennedy blevet påvirket af mange kunstnere og flere genrer, men hans første inspiration var Led Zeppelin, selvom hans sang er blevet inspireret af sådanne kunstnere som Stevie Wonder eller Marvin Gaye. Hans yndlingssangere er Jeff Buckley, Robert Plant, Bon Scott og Chris Whitley. Som komponist refererer hans ord ofte til sorte emner som død eller afhængighed, baseret på hans egne erfaringer.

Endelig, i musikerens personlige liv, har han været gift med Selena Frank siden 2003, og familien bor i Spokane, Washington, USA. Han har levet med tinnitus i flere år. Han er en erklæret agnostiker.

Anbefalede: