Indholdsfortegnelse:

Patrick Gibsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Patrick Gibsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Patrick Gibsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Patrick Gibsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Patrick Gibsons nettoværdi er 1 million dollars

Patrick Gibson Wiki Biografi

Patrick Gibson blev født den 19. april 1995 i Irland og er en skuespiller, kendt for sine roller i forskellige tv-serier, som omfatter "The Tudors", "The OA" og "The Passing Bells". Han har været aktiv i branchen siden 2009, og al hans indsats har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Patrick Gibson? Fra slutningen af 2017 anslår kilder en nettoværdi, der er over $1 million, for det meste tjent gennem en succesfuld karriere inden for skuespil. Han har vundet en 2017 IFTA "Rising Star Award" takket være sine præstationer, optrådte også i film, og da han fortsætter sin karriere, forventes det, at hans rigdom også vil fortsætte med at stige.

Patrick Gibsons nettoværdi 1 million dollars

I en alder af syv fandt Patrick sin første mulighed i en kortfilm med titlen "Bye Bye Inkhead". Dette førte til, at han begyndte at forfølge en karriere som skuespiller, hvilket ville åbne flere muligheder for ham for at øge sin nettoværdi. I 2009 optrådte han i tre afsnit af serien "The Tudors" i en lille rolle; serien er et historisk fiktionsshow baseret på fakta, der foregår i 1500-tallet i England, og mest fokuseret på kong Henry VIII's regeringstid. To år senere fandt Patrick mere arbejde som gæst i "Primeval" og en anden rolle i "Neverland", hvor han medvirkede i to afsnit - miniserien var en del af Syfy-netværket og er en prequel til historien om "Peter". Pande". Hans næste mulighed ville komme i 2014, da han havde rollen som Thomas i "The Passing Bells", en britisk-polsk tv-serie, der fortæller historien om to teenagere, der meldte sig under Første Verdenskrig.

Et år senere fandt Gibson så sit første filmværk i "Cherry Tree", hvor han spillede Brian Kelly, og i 2016 blev han derefter castet i "The OA" til at spille Steve Winchell, produceret af Netflix, og som kørte i otte afsnit. Forestillingen handler om en ung kvinde, der genopstår efter at have været forsvundet i syv år, og som modtog en masse kritisk ros for forskellige aspekter. Bagefter ville Gibsons næste projekt være "Den hvide prinsesse", hvor han spiller prins Richard i BBC-miniserien, der byder på ægteskabet mellem kong Henry VII og Elizabeth af York, som markerede afslutningen på rosernes krig; dog opstår der stadig politisk uro og spændinger i familierne.

Patrick er også blevet castet til at medvirke i to film i 2018 - "The Darkest Minds", som er baseret på romanen af samme navn af Alexandra Bracken, og den anden er "Tolkien", som er baseret på forfatteren til "Hobbitten".” og “Ringenes Herre”, JRR Tolkien, og også sat til at spille Lily Collins og Nicolas Hoult. Alle disse fortsatte muligheder vil øge Patricks nettoværdi endnu mere.

For hans personlige liv er der ikke meget kendt om Gibsons romantiske forhold, hvis nogen - ikke engang et rygte. Han nævnte i et interview, at han også er meget interesseret i mode og måske vil forfølge et moderelateret projekt i fremtiden.

Anbefalede: