Indholdsfortegnelse:

Nicholas Hamiltons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Nicholas Hamiltons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Nicholas Hamiltons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Nicholas Hamiltons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Nicholas Hamiltons nettoværdi er $350.000

Nicholas Hamilton Wiki Biografi

Nicholas William Hamilton blev født den 4. maj 2000 i Lismore, New South Wales, Australien, og er en skuespiller, måske bedst kendt for at optræde i filmen "It" som Henry Bowers. Han har været aktiv i branchen siden sin optræden i 2013 i kortfilmen "Time". Alle hans anstrengelser har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Nicholas Hamilton? Fra slutningen af 2017 anslår kilder en nettoværdi, der er på $350.000, for det meste tjent gennem en succesfuld karriere inden for skuespil. Han optrådte også i filmen "Captain Fantastic", som han spillede Rellian. Han modtog prisnomineringer for sin præstation i filmen. Efterhånden som han fortsætter sin karriere, forventes det, at hans formue også vil fortsætte med at stige.

Nicholas Hamiltons nettoværdi $350.000

Nicholas ville finde sin pause i skuespillet, da han optrådte i kortfilmen med titlen "Time", som ville vinde ham en Tropfest-pris for bedste mandlige hovedrolle. Takket være hans præstation åbnede der sig flere skuespilmuligheder for ham, hvilket til sidst øgede hans nettoformue markant. Derefter optrådte han i en række kortfilm, herunder "The Streak", "Jackrabbit", "Long Shadows" og "Letter to Anabelle", og i et afsnit af "Mako Mermaids", et australsk tv-show for børn. Han fik sin spillefilmsdebut i 2015 i "Strangerland", spillede rollen som Tom, som var Kim Farrants instruktørdebut og medvirkede såvel Nicole Kidman som Joseph Fiennes; filmen bombede dog ved billetkontoret. Derefter optrådte han i et afsnit af serien "Wanted", som er en australsk dramaserie, der hele tiden øger hans nettoværdi.

Efter at have optrådt i kortfilmen med titlen "Gifted", blev Hamilton derefter castet som Rellian i filmen "Captain Fantastic", som medvirkede Viggo Mortensen, komedie-dramafilmen blev betragtet som en af de bedste uafhængige film i 2016, og vandt et Viggo an Academy Prisnominering. For Hamiltons præstation i filmen blev han nomineret til en Screen Actors Guild Award og en Young Artist Award for bedste mandlige birolle. I 2017 ville han blive castet i to film baseret på Stephen King-romaner; hans roller ville øge hans popularitet og øge hans nettoværdi yderligere. Han optrådte som Lucas Hanson i filmen "The Dark Tower", som havde Idris Elba og Matthew McConaughey i hovedrollerne, og som er beregnet til at lancere en film og tv-serie - selvom den tjente meget på billetkontoret, fik den mange negative anmeldelser. Hamilton havde også en birolle i "It", som satte adskillige billetrekorder, hvilket gjorde den til den mest indtjenende gyserfilm ujusteret for inflation og tjente 688 millioner dollars. Det er også den næstmest indtjenende R-rated film nogensinde efter "Deadpool". Den er opført som den 10. mest indtjenende film i 2017, hvor både rollebesætningen, historien, instruktionen, musikken og kinematografien modtager ros. Den betragtes som en af de bedste tilpasninger af en Stephen King-roman.

For hans personlige liv er der ikke meget kendt om nogen af Nicholas' romantiske forhold, hvis nogen i en alder af kun 17; han har en bror. Han udløste en smule polemik, mens han legende gav langfinger til fotografer på filmfestivalen i Cannes sammen med Viggo Mortensen.

Anbefalede: