Indholdsfortegnelse:

Brett Gelman (skuespiller) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Brett Gelman (skuespiller) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Brett Gelman (skuespiller) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Brett Gelman (skuespiller) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: The Meltdown with Jonah and Kumail - Brett Gelman - Tiny's Big Performance 2024, Kan
Anonim

Brett Gelmans nettoværdi er $500.000

Brett Gelman Wiki Biografi

Brett Gelman blev født den 6. oktober 1976 i Highland Park, Illinois, USA, af jødisk afstamning og er en skuespiller og komiker, måske bedst kendt for sin rolle i serien "Eagleheart", og for sin karakter Mr. K i sitcom " Go On”, sendt på NBC-netværket. Gelman har været aktiv i underholdningsindustrien siden 2004.

Hvor meget er nettoværdien af Brett Gelman? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at den samlede størrelse af hans rigdom er så meget som $500.000, som af de data, der blev præsenteret i begyndelsen af 2018. Film og tv er hovedkilderne til Gelmans beskedne formue.

Brett Gelman (skuespiller) Nettoværdi $500.000

Til at begynde med blev drengen opvokset i Highland Park, Illinois, og blev immatrikuleret fra Highland Park High School. Senere modtog han videreuddannelse ved at studere ved University of North Carolina School of the Arts, med hovedfag i teater.

Med hensyn til sin professionelle karriere har han i et årti deltaget i Upright Citizens Brigade Theatre og fortsætter med at optræde i teaterafdelingen med base i Los Angeles. Gelman har også fået roller i filmene "The Other Guys" (2010) og "30 Minutes or Less" (2011), og var også medskuespiller for Chris Elliott i tv-serien "Eagleheart" (2011 - 2014) i hvor han spillede Brett Mobley. Fra 2012 til 2013 havde Gelman en rolle i serien "Go On", med Matthew Perry i hovedrollen, der spillede Mr. K i ovennævnte serie, som er en excentrisk og mystisk karakter og er en del af støttegruppen. Hans nettoformue var nu veletableret.

I 2013 blev han castet som hovedrolle i den biografiske dramafilm "Jobs", produceret og instrueret af Joshua Michael Stern, som indtjente 40 millioner dollars i billetkontoret. Skuespilleren fik også hovedrollen i komedieserien "Married" (2014 - 2015), der blev sendt på FX, og har optrådt i andre serier såsom "Dinner with Family with Brett Gelman og Brett Gelman's Family" (2015), "Blunt Talk"” (2015 – 2016), “Dinner in America with Brett Gelman” (2016) og “American Dad!” (2017). I 2017 fik skuespilleren hovedrollen som Isaac Lachmann i komedie-dramafilmen "Lemon" instrueret af Janicza Bravo, som havde premiere på Sundance Film Festival, og som Brett skrev manuskriptet til. Derudover spillede skuespilleren sammen med Woody Harrelson, Laura Dern og Isabella Amara i komedie-dramafilmen "Wilson" instrueret af Craig Johnson, og skuespilleren blev også set i den anmelderroste film "The Disaster Artist" (2017), produceret og instrueret af James Franco.

Siden 2017 har Brett været en fast stemmeskuespiller i den voksne animerede sitcom "Jeff & Some Aliens", der blev sendt på Comedy Central. Gelman har blandt andet skabt rollen som Vogelsein i pilotafsnittet af serien "Budding Prospects" (2017), og hvad mere er, Brett har også skrevet et dusin manuskripter til kortfilm, sketches og tv-afsnit. Samlet set har alle de ovennævnte engagementer øget den samlede størrelse af Brett Gemans nettoformue.

Endelig, i skuespillerens personlige liv, giftede han sig med den amerikanske instruktør, forfatter og fotograf Janicza Bravo i 2015, og familien bor i Los Angeles. Han har en podcast, der hedder "Gelmania".

Anbefalede: